Orhan Kemiksiz Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Didem Arslan Yılmaz

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında yer alan emekli emniyet müdürü Orhan Kemiksiz Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? merak ediliyor. Didem Arslan Yılmaz’ın ekibinde yer alan ve birçok olayı çözen Orhan Kemiksiz’in biyografisi ve yaşamı ise yazımızda…

Orhan Kemiksiz Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Didem Arslan Yılmaz
Orhan Kemiksiz Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Didem Arslan Yılmaz

Orhan Kemiksiz Kaç Yaşında? Nereli?

1972 yılında Samsun’un Çarşamba ilçesinde dünyaya gelen Orhan Kemiksiz, şu anda 49 yaşındadır. Orhan Kemiksiz, Samsun doğumludur. Didem Arslan Yılmaz’ın programında yer alan Orhan Kemiksiz, lise öğrenimine kadar Samsun Çarşamba İlçesinde eğitim görümüştür. 1992 yılında Elazığ Polis Okuluna başlamıştır. Daha Sonra eğitimine Eskişehir Üniversitesi Polis Meslek Yüksek devam etmiştir. Bu okuldan 1993 yılında mezun olan Orhan Kemiksiz, mezun olduktan sonra İstanbul Asayiş Şube Kadrosunda Motosikletli Polis Timleri yani(Yunuslar) da görev almıştır. Ayrıca Cinayet Büro Amirliği ve Hırsızlık Büro Amirliklerinde çalıştıktan sonra şark hizmetleri için 1997 yılında Kahramanmaraş’a tayin olmuştur.

Orhan Kemiksiz’in Kariyeri

1997-2001 Yılları arasında Kahramanmaraş Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliğinde 2001 yılına kadar çalışmıştır. 2001 Yılında Ordu İline tayin olmuştur. 2001-2009 Yılları arasında Ordu İlinin Fatsa ve Gölköy ilçelerinde aynı görevde yani (Asayiş büro Amirliklerinde) kariyerine devam etmiştir.

2009 Yılında yeniden İstanbul’a tayin olur. 2017 Yılına kadar Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliğinden kendi isteğiyle emekli olmuştur. Ayrıca İstanbul Teknik Üniversitesi ‘’Temel Bilirkişilik’’ eğitimini tamamlamıştır. Asayiş olayları üzerine,avukatlara,şahıslara danışmanlık ve araştırma hizmeti de sunmaktadır.

TV8’de Gerçeğin Peşinde Programında ve Didem Arslan Yılmaz’ın programına Danışmanlık Veriyor…

Meslek hayatı boyunca edindiği tecrübeler ışığında TV8 ekranlarında  yayınlanan ‘’Gerçeğin peşinde’’ adlı programda canlı yayında cinayet olayları üzerine yorumlar yapar. Halen aynı programa dizilere ve filmlere danışmanlık hizmeti vermektedir.

Orhan Kemiksiz, Orhan Kemiksiz Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Didem Aslan Yılmaz’la Vazgeçme ekibinden Orhan Kemiksiz kimdir? İşte Biyografisi?

Şimdi ise Orhan Kemiksiz, Didem Arslan Yılmaz’la ‘’Vazgeçme’’ Programında uzman bilirkişi olarak katkılarda bulunmaktadır.

Orhan Kemiksiz, İstanbul’da 9 yıl önce öldürüldükten sonra aracının bagajına konularak yakılan iş adamı Mehmet Gürbüz cinayetinin üç zanlısından birinin çapraz sorguda cinayeti itiraf etmesini ssağlamıştır. Üç kişiden ikisi tutuklandığı olayda Mehmet Gürbüz’ün yakınları şüphelendiğimiz kişiler katili çıkmadı. En yakın beraber çalıştığı insanlar çıktı. ‘‘Şaşırdık’’ dediler. Orhan Kemiksiz böylece 9 yıl sonra Mehmet Gürbüz cinayetini çözmüş oldu.

11 Yıl Sonra Cinayeti Çözdü!

Orhan Kemiksiz, yine İstanbul’da 11 Yıl sonra gelen sinyal Zeynep sarnıklı Cinayetini aydınlattı. İstanbul’da 2005 yılında tır parkında boğazı kesilen kadının katilini,11 yıl sonra maktulün telefonuna taktığı sim kartı sayesinde yakaladı. İstanbul-Mersin-Elazığ üçgeninde 2200 km yol giderek zanlının ’’sinyal’’ izini süren Cinayet büro ekipleri, polisiye filmi gibi olayı çözdü. Kuzenlerinin katilleri 11 Yıl sonra yakalanınca aileler mezarlığa koştu. Gerçeğin Peşinde programında 2001 yılında işlenen cinayetin izleri sürülüyor. 12 Yaşındayken öldürülen Hande Çinkitaş’ın katili hala bulunamadı. Programa katılan Hande’nin annesinin itirafı seyircileri şok etti.

Orhan Kemiksiz’in Otobiyografisi İse Şöyle;

1972 yılında, Samsun’un Çarşamba ilçesinde doğdum. İlk, orta ve lise öğretimimi aynı ilçede tamamladıktan sonra, 1992 yılında Elazığ Polis Okulu’na başladım. Eğitimime Eskişehir Üniversitesi Polis Meslek Yüksek Okulu’nda devam ederek, aynı okuldan mezun oldum.

​1993 yılında mezun olduktan sonra, İstanbul Asayiş Şube kadrosunda; Motorsikletli Polis Timleri (Yunuslar), Cinayet Büro Amirliği ve Hırsızlık Büro Amirlikleri’nde çalıştıktan sonra, şark hizmetim için 1997 yılında Kahramanmaraş iline tayin oldum. 

​1997-2001 yılları arasında, Kahramanmaraş Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği’nde çalıştıktan sonra, 2001 yılında Ordu iline tayinim gerçekleşti.

​2001-2009 yılları arasında, Ordu ilinin Fatsa ve Gölköy ilçelerinde, yine Asayiş Büro Amirlikleri’nde çalışarak kariyerime devam ettim.

2009 yılında tekrar İstanbul İline tayin oldum ve 2017 yılında Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği’nden, hizmet süremi tamamlayarak kendi isteğim ile emekli oldum.

​​Meslek hayatım boyunca edinmiş olduğum tecrübeler ışığında TV8 ekranlarında yayınlanan “Gerçeğin Peşinde” isimli programda; cinayet olayları üzerine canlı yayında yorumlar yaptım. Halen aynı programa, dizilere ve filmlere danışmanlık hizmeti vermekteyim. 

​Bunun yanı sıra İstanbul Teknik Üniversitesi “Temel Bilirkişilik” eğitimimi tamamlayarak Asayiş olayları üzerine; avukatlara ve şahıslara danışmanlık ve araştırma hizmeti de sunmaktayım.  

Orhan Kemiksiz

Aytül Çorapçıoğlu Özdemir ise Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programında Yer Alan Uzmanlardan Biridir. Aytül Çorapçıoğlu Özdemir’in Biyografisi İçin Aşağıda ki Haberi Okuyabilirsiniz.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et