Funda Sadıkahmet Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme isimli programdan tanıdığımız Avukat Funda Sadıkahmet ile ilgili insanlar Funda Sadıkahmet Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? gibi soruları aratmaya başladılar. Funda Sadıkahmet Alp hakkında merak edilenleri ise News TR ekibi olarak sizler için derledik.

Avukat Funda Sadıkahmet, Funda Sadıkahmet
Avukat Funda Sadıkahmet, Funda Sadıkahmet

Avukat Funda Sadıkahmet Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Funda Sadıkahmet Alp

Funda Sadıkahmet, Avukattır. Avukat Funda Sadıkahmet Alp, 1983 yılında Gümilcine’de dünyaya gelmiştir. Funda SadıkAhmet, şu anda 38 yaşındadır. Funda Sadıkahmet, 2010 yılında Konya’da bulunan Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur. Sonrasında Sadıkahmet Hukuk ve Danışmanlık şirketini kurarak, gündemde olan birçok sansasyonel davanın avukatlığını üstlenmiştir. Bu nedenle televizyonlarda sıkça gördüğümüz Avukat Funda Sadıkahmet, hukuki danışman ve avukat olarak mesleki yaşamını sürdürmektedir. Ayrıca Show TV’de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında uzman olarak yer almaktadır.

Funda Sadıkahmet Alp, Funda Sadık Ahmet, Didem Arslan Yılmaz
Funda Sadıkahmet Alp, Funda Sadıkahmet, Didem Arslan Yılmaz

Funda Sadıkahmet aynı zamanda Batı Trakya Türklerinin hak mücadelesinde bir simge haline gelmiş olan Dr. Sadık Ahmet’in kızıdır. 1995 yılında Gümilcine’de geçirdikleri elim bir trafik kazasında Dr. Sadık Ahmet hayatını kaybederken, Sadık Ahmet’in eşi Işık Sadıkahmet, kızı Funda Sadıkahmet ve oğlu Levent Ahmet kazadan yaralı olarak kurtulmuşlardır. Daha sonrasında Funda Sadıkahmet ve ailesi Türkiye’ye gelmişlerdir. Funda Sadıkahmet, 2010 yılında Sadıkahmet Hukuk ve Danışmanlık şirketini kurmuş ve halen bu şirketin başında yer almaktadır. Şu anda Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme adlı programda Funda Sadıkahmet, Aytül Çorapçıoğlu ve Orhan Kemiksiz ile birlikte uzman olarak yer almaktadır.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et