Beyhan Budak Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Eşi Kim?

Youtube’da 2 milyonu aşkın abonesi bulunan ve hazırladığı videolarla psikolojik destek veren Beyhan Budak Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Hangi Okul Mezunu? Eşi Kim? Hayatı ve Biyografisini sizler için hazırladık.

Beyhan Budak, Beyhan Budak Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Eşi Kim
Beyhan Budak, Beyhan Budak Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Eşi Kim

Beyhan Budak Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Eşi Kim? Hayatı ve Biyografisi

Beyhan Budak psikolog, yazar ve Youtuber’dır. Beyhan Budak 1985 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Şu anda 37 yaşındadır. Youtube kanalı üzerinden hazırladığı videolarla tüm Türkiye tarafından tanınan bir isim olan Beyhan Budak, ilk ve orta öğrenimini Ankara’da tamamlamıştır. Daha sonra lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Psikoloji bölümünde 2002-2006 yılları arasında tamamlamıştır. Ayrıca iki kere yüksek lisans yapan Beyhan Budak, ilk yüksek lisansını Gazi Üniversitesinde Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik alanında 2008-2011 yılları arasında tamamlamıştır. Daha sonra ikinci yüksek lisansını İstanbul Esenyurt Üniversitesinde Klinik Piskoloji dalında 2015-2016 yılları arasında tamamlamıştır.

Beyhan Budak Kimdir
Beyhan Budak Kimdir

Ek olarak kendini sürekli olarak geliştirmeyi seven birisi olan Beyhan Budak bilim, kültür ve sanat faaliyetlerine katılmış ve sosyal projelerde yer almıştır. Beyhan Budak, 2012 yılında bir Youtube kanalı açmıştır. Bu kanalda her hafta popüler psikoloji ve kişisel gelişim konularında videolar yayınlamaktadır. Beyhan Budak’ın ayrıca 3 kitabı vardır. İlki “Kendine İyi Davran Güzel İnsan” sözü ile de tanınan Beyhan Budak’ın 2019 yılında aynı adı taşıyan kitabıdır. Daha sonra Budak, 2020 yılında Senin Suçun Değil-Geçmişin Yüklerinden Kurtulma Rehberi kitabını yayınlamıştır. Son olarak 2021 sonunda Mutluluğu Kaybettiğin Yerde Arama adlı kitabını yayınlamıştır. Son olarak özel hayatı da merak edilen Beyhan Budak evli ve iki çocuk babasıdır.

Beyhan Budak’ın sosyal medya hesapları ise şöyle;

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et