Sinem Ünsal Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Boyu Kaç? Sevgilisi Kim?

Sinem Ünsal Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Hangi Burç? Sevgilisi Kim?

FOX TV’de yayınlanan “Mucize Doktor” isimli dizi gün geçtikçe popülerlik kazanırken, dizi oyuncularının hayatları da merak konusu oluyor. Mucize Doktor’da Nazlı karakterini canlandıran Sinem Ünsal’ın biyografisini sizler için hazırladık. Peki Sinem Ünsal Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Hangi Burç? Sevgilisi Kim?

Mucize Doktor Nazlı Kimdir, Sinem Ünsal Kimdir?
Mucize Doktor Nazlı Kimdir, Sinem Ünsal Kimdir?, Sinem Ünsal Kaç Yaşında? Sinem Ünsal Nereli? Sinem Ünsal Hangi Burç? Sinem Ünsal’ın Sevgilisi Kim?

Sinem Ünsal Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Hangi Burç? Sevgilisi Kim?

“Mucize Doktor” adlı dizide doktorluk mesleğinde henüz asistan olan bir genç kızı canlandıran Sinem Ünsal, Nazlı karakteri ile Mucize Doktor dizisinin Ali Vefa isimli karakterinin ilk aşkı olarak dizide yer alıyor. Sinem Ünsal, 21 Haziran 1993 doğumlu ve İzmir Foça‘lıdır. Aynı zamanda ikizler burcu olan başarılı oyuncu Sinem Ünsal, 2018 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünü bitirdi. Ek olarak benzer bir alanda da çift anadal yapan genç oyuncu 2019 yılında 25. Lions Türkan Kahramankaptan Tiyatro Ödül programında “Yılın En İyi Genç Kadın Oyuncusu” ödülünü aldı.

Mucize Doktro Nazlı Kimdir, Sinem Ünsal Kimdir,
Mucize Doktro Nazlı Kimdir?, Sinem Ünsal Kimdir?, Sinem Ünsal İnstagram Hesabı

Sinem Ünsal’ın Sevgilisi Kim? Sinem Ünsal’ın Yer Aldığı Diziler

Gençlerin severek izlediği dizilerin aranılan oyuncusu olmayı her zaman başaran Sinem Ünsal daha önceleri ise “Kızım”, “Siyah-Beyaz” ve “Çoban Yıldızı” adlı dizilerde rol almıştır. Ayrıca Cihangir Atölyesinde “Bir Alaturka Hikaye: Raif ile Letafet” adlı tiyatro oyununda yer almaktadır.

Sinem Ünsalİnstagram Hesabı - Sinem Ünsal Sevgilisi
Sinem Ünsalİnstagram Hesabı – Sinem Ünsal Sevgilisi

Şu anda Mucize Doktor dizisinde “Otizm” ve “Savant” Sendromu hastası olan Ali’nin aşık olduğu tecrübesiz bir asistan doktor olan Nazlı karakterine hayat veren Sinem Ünsal, “Müfit Aytekin Atölye” adlı kültür sanat kurumunda oyunculuk eğitimi almıştır. Sinem Ünsal’ın sevgilisini merak edenler ise hüsrana uğruyor çünkü şu an için bilinen bir sevgilisi ise yok.

Sinem Ünsal Kimdir, Sinem Ünsal Kaç Yaşında, Sinem Ünsal Nereli, Sinem Ünsal Sevgilisi, Sinem Ünsal Burcu
Sinem Ünsal Kimdir, Sinem Ünsal Kaç Yaşında, Sinem Ünsal Nereli, Sinem Ünsal Sevgilisi, Sinem Ünsal Burcu

Ünlü Oyuncunun İnstagram Hesabı İse Şöyle…

Sinem Ünsal İnstagram Hesabı ==> https://www.instagram.com/sinemunsal/

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et