Kıvanç Kılınç Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Boyu Kaç? Sevgilisi Kim? “Gibi İlkkan”

Exxen’de yayınlanan Gibi adlı dizide İlkkan karakteri ile tanınan ve daha önce bir çok dizi ve filmde yer alan Kıvanç Kılınç her yönüyle merak edilen bir isim. Gibi dizisinde İlkkan Kimdir? Kıvanç Kılınç Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Boyu Kaç? Sevgilisi Sinem Ünsal Kim? detaylı bir biyografi yazarak sizlere sunmak istedik.

Kıvanç Kılınç Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Sevgilisi Kim, Gibi Dizisi İlkkan
Kıvanç Kılınç Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Sevgilisi Kim, Gibi Dizisi İlkkan

Kıvanç Kılıç Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Boyu Kaç? Biyografisi ve Hayatı, Gibi İlkkan Kimdir?

Kıvanç Kılınç, oyuncu ve seslendirme sanatçısıdır. Son zamanlarda Exxen’de yayınlanan Gibi adlı dizide İlkkan karakteri ile tanınmıştır. Isparta’da 19 Ağustos 1982 yılında dünyaya gelmiştir. Oyuncu ve seslendirme sanatçısı başarılı oyuncu 40 yaşındadır.

Gibi İlkkan, Gibi dizisi İlkkan, Kıvanç Kılınç Kimdir, Kaç Yaşında
Gibi İlkkan, Gibi dizisi İlkkan, Kıvanç Kılınç Kimdir, Kaç Yaşında

179cm boyunda olan ünlü oyuncu, birçok sinema filmi, televizyon dizisi ve internet platformunda oyuncu olarak ve seslendirme alanında yer almıştır. Ek olarak merak edenler için Aslan burcudur. Ayrıca 13 yaşında Kutsi isimli birde kedisi vardır. Ek olarak gibi dizisinde Feyyaz Yiğit ve Ahmet Kürşat Öçalan ile birlikte rol almıştır.

Kıvanç Kılınç
Kıvanç Kılınç

Kariyeri ve Biyografisi

Kıvanç Kılınç, Gibi dizisinin ilkkan’ı Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya fakültesi oyunculuk bölümünde üniversite eğitimini tamamlamıştır. 2007 yılında oyunculuk kariyerine başlamıştır. İlk olarak 2007 yılında Ese ile Köse adlı filmde rol almıştır. 2010 yılında Yer Gök Aşk, 2011 yılında dönemin popüler dizilerinden olan Muhteşem Yüzyıl ve Lale Devri adlı dizilerde rol almıştır. 2014 yılında Kaçak ve Ulan İstanbul adlı dizi projelerinde yer almıştır.

Kıvanç Kılınç Biyografi, GİBİ  Dizisi İlkkan
Kıvanç Kılınç Biyografi, GİBİ Dizisi İlkkan

2015 yılında TRT’de yayınlanan Diriliş Ertuğrul adlı dizide yer alan başarılı oyuncu, aynı yıl Filinta adlı dizide de rol almıştır. 2017 ve 108 yıllarına gelindiğinde ise Kalbimdeki Deniz ve Bizim Hikaye adlı dizilerde boy göstermiştir. Daha sonra 2021’de Acun Ilıcalı’nın kurduğu online dizi ve film platformu Exxen’de Feyyaz Yiğit Çakmak, Ahmet Kürşat Öçalan’la birlikte Gibi adlı dizide İlkkan adlı karakteri ile seyirci önüne çıkmıştır. Ayrıca Kıvanç Kılınç FOX TV, TRT ve Show TV gibi birçok ulusal kanalda boy göstermiştir.

Gibi dizisi İlkkan Kimdir
Gibi dizisi İlkkan Kimdir

Kıvanç Kılınç’ın Sevgilisi Kimdir?

Kıvanç Kılınç kendisi gibi oyuncu olan Sinem Ünsal ile sevgiliydi. Yaklaşık 4 yıldır yıldır sevgili olan çiftin Instagram adlı sosyal medya platformunda ilişkilerini gizlemedikleri görülmekteydi. Fakat geçtiğimiz günlerde çiftin ayrılık haberi geldi.

Sinem Ünsal ve Kıvanç Kılınç, Kıvanç Kılınç'ın sevgilisi kim, Sinem Ünsal Sevgilisi Kim
Sinem Ünsal ve Kıvanç Kılınç, Kıvanç Kılınç’ın sevgilisi kim, Sinem Ünsal Sevgilisi Kim

Sinem Ünsal Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Sinem Ünsal, oyuncudur. 21 Haziran 1993 yılında dünyaya gelmiştir. 1,68cm boyunda olan Sinem Ünsal 2017 yılından bu yana oyuncu olarak birçok dizide rol almıştır. FOX TV ekranlarındaMucize Doktor dizisinde ‘Nazlı’ karakterini canlandırarak tanınmıştır.

Gibi Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et