Ebru Baki Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Boyu Kaç? Evli Mi?

Habertürk adlı televizyon kanalında Ekonomi Müdürü olan Ebru Baki, izleyiciler tarafından merak ediliyor. Her sabah 09.00 -12.00 arasında Habertürk’te Para Gündem programını sunan Ebru Baki Kimdir?, Nereli?, Kaç Yaşında?, Boyu Kaç?, Eşi Kim?, Evli Mi?.

Ebru Baki Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi, Boyu Kaç, Eşi Kim
Ebru Baki Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi, Boyu Kaç, Eşi Kim

Ebru Baki Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Boyu Kaç? Eşi Kim? Biyografisi ve Hayatı

Ebru Baki Gazeteci ve Yazardır. 1 Ocak 1975 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ebru Baki şu anda 47 yaşındadır. 1.68cm boyundaki Ebru Baki, Habertürk TV Ekonomi Müdürüdür. Ek olarak başarılı bir eğitim hayatına ve kariyere sahip olan Ebru Baki, İstanbul’da üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünü birincilikle bitirerek tamamlamıştır.

Ebru Baki, Habertürk TV Ekonomi Müdürü
Ebru Baki, Habertürk TV Ekonomi Müdürü

İlk olarak Hürriyet Gazetesinde stajyer ve muhabir olarak gazetecilik hayatına atılmıştır. Daha sonra Üniversite hayatına ise yine Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Uluslararası İktisat bölümünü okuyarak devam etmiştir. Eğitim hayatında ise ödüller ve burslara da layık görülmüştür. Ebru Baki daha sonra CNN Türk isimli televizyon kanalında ekonomi haberlerini sunmaya başlamıştır. Ayrıca CNN Türk’te “Parametre” ve “Ebru ile Pazarlık” adlı programı sunmuştur. 2018 yılında Doğan Medya’nın el değiştirmesi ile birlikte CNN Türk’ten Haber Türk kanalına geçmiştir. Haber Türk kanalında her sabah 09.00 -12.00 arasında Habertürk’te Para Gündem programını sunmaya başlamıştır. Bu programda alanında uzman akademisyenlerin yanı sıra yazar ve gazetecileri konuk etmektedir. “Para Gündem” adlı programda uzun bir süre gazeteci Bülent Aydemir’i konuk etmiştir. Ebru Baki programlarında yaptığı yorumlar ile beğenilmiş ve halk tarafından benimsenmiştir. Ayrıca Ebru Baki bekardır.

Ebru Baki Kimdir, Biyografisi ve Hayatı
Ebru Baki Kimdir, Biyografisi ve Hayatı

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et