Didem Arslan Yılmaz Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Eşi Kim?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme” programının Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlamasının ardından birçok şey merak edilmeye başlanmıştır. Peki Didem Arslan Yılmaz Kimdir?, Kaç Yaşında?, Nereli?, Boyu Kaç?, Eşi Kim?, Kızı Kim? tüm merak edilenleri teker teker sizler için araştırdık.

Didem Arslan Yılmaz
Didem Arslan Yılmaz

Didem Arslan Yılmaz Kimdir? Kaç Yaşında? Boyu Kaç? Kilosu Kaç? Burcu Ne?

Didem Arslan Yılmaz, gazetecilik, muhabirlik ve sunuculuk yapmaktadır. 12 Ocak 1974 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ayrıca 47 yaşındadır. Ek olarak 1.74 boyunda olan sunucu 64 kilodur. Aynı zamanda Yılmaz Oğlak burcudur.

Didem Arslan Yılmaz Hayatı ve Biyografisi, Kimdir
Didem Arslan Yılmaz Hayatı ve Biyografisi, Kimdir

Hayatı ve Kariyeri

Ünlü sunucu kronolojik sırayla Flash TV, Show TV, Kanal D, Star TV ve Habertürk adlı TV kanallarında muhabirlik ve sunuculuk görevlerini üstlenmiştir. Sonra gazetecilik kariyerinde çok sayıda ödül almayı başaran ünlü sunucu, ilk işine Kanal D Haber Merkezinde başlamıştır. Daha sonra yine aynı kanalda muhabirlik, ana haber spikerliği, sabah programı spikerliği yapmıştır.

Didem Arslan Yılmaz Kimdir, Kaç Yaşında, Eşi
Didem Arslan Yılmaz Kimdir, Kaç Yaşında, Eşi, Kürşat Yılmaz

Show TV ve Star TV’de çalışan ve bir dönem Uğur Dündar ile birlikte çalışma şansıda yakalayan gazeteci 2004 yılında CNN Türk’te çalışmaya başlamıştır. Fakat kariyerinde ki en büyük ilerlemeyi HaberTürk’te sunduğu “Türkiye’nin Nabzı” programı ile kazanmıştır. Böylece Yılmaz, birçok siyasetçi, bilim insanı ve bürokratla tanışmıştır. Bu sayede Didem Arslan Yılmaz tüm Türkiye tarafından tanınmıştır. Ayrıca Didem Arslan Yılmaz, “Türkiye’nin Nabzı” programı ile Yeni Yüzyıl Üniversitesi İletişim Ödüllerinde öğrenciler tarafından “Yılın En İyi Tartışma Programı” ödülünü kazanmıştır.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme, Kebriye Koç ve Didem Arslan Yılmaz
Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme, Kebriye Koç ve Didem Arslan Yılmaz

Şu anda ise Show TV’de hafta içi her gün yayınlanan “Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme” adlı gündüz kuşağı reality programını sunmaktadır. Yılmaz bu programın sunuculuğunu yaklaşık 1 yıldır sürdürürken kendine özgü bir seyirci kitlesi kazanmıştır. Ek olarak Müge Anlı’nın eski ekibinde bulunan simalarla bu programı sürdürmektedir.

Eşi Kimdir? Kızı Kim?

Didem Arslan Yılmaz ile ilgili sorulan sorular içerisinde eşi kim?, ne iş yapar? gibi sorular sorulmuştur. Didem Arslan Yılmaz’ın eşi Kürşsat Yılmazdır. Ayrıca Kürşat Yılmaz, eşi Didem Arslan Yılmaz gibi gazeteci ve yazardır.

Didem Arslan Yılmaz
Didem Arslan Yılmaz

Didem Arslan Yılmaz, Kürşat Yılmaz ile evlenerek Yılmaz soyadını almıştır. Daha sonra Yılmaz’ın Kürşat Yılmaz ile evliliğinden ise Mira isimli bir kız çocuğu olmuştur. Ayırca Gazeteci Kürşat Yılmaz ile ilgili herhangi bir paylaşım yapmayan Didem Arslan Yılmaz’ın eşi ile birlikte olduğu bir fotoğraf ise bulunamamıştır.

Didem Arslan Yılmaz, Didem Arslan Yılmaz Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Eşi Kim, Kızı Kim, Kürşat Yılmaz
Didem Arslan Yılmaz, Didem Arslan Yılmaz Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Eşi Kim, Kızı Kim, Kürşat Yılmaz

Estetiksiz Hali

Didem Arslan Yılmaz, geçirdiği burun estetiği sonrası büyük bir değişim yaşamıştır. Daha sonra burun estetiği ile adeta başka birine dönüşen ünlü sunucunun eski ve yeni hali ise şöyle;

Didem Arslan Yılmaz Eski ve Yeni Hali
Didem Arslan Yılmaz Eski ve Yeni Hali
Didem Arslan Yılmaz Estetiksiz Hali
Didem Arslan Yılmaz Estetiksiz Hali

Haberleri

Birçok haberle gündeme gelse de öne çıkan haberlerden birisi ise bir İBB İşçisini kovdurduğu yönünde ki haberler olmuştur. Ek olarak Yılmaz’ın estetiksiz hali de en çok aratılan kelimeler arasında yer almaktadır.

Didem Arslan Yılmaz Haberleri İçin Tıklayınız…

Öte Yandan Merak Edenler İçin Sosyal Medya Hesapları İse Şöyle;

Twitter

Instagram

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et