Ela Rümeysa Cebeci Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Boyu Kaç? TV100

TV 100 adlı kanalda “Gün Uyanıyor” isimli sabah programını sunan Ela Rümeysa Cebeci, tanınmaya başlandıkça hakkında merak edilenlerde artıyor. Ela Rümeysa Cebeci Kimdir?, Kaç Yaşında?, Nereli?, Boyu Kaç?, Kilosu Kaç?, Burcu Ne?, Eğitimi, Hayatı ve Biyografisini sizler için hazırladık.

Ela Rümeysa Cebeci Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında,Boyu Kaç, Kilosu Kaç, Ela Rümeysa Cebeci Fotoğrafları, TV 100 Gün Uyanıyor
Ela Rümeysa Cebeci Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında,Boyu Kaç, Kilosu Kaç, Ela Rümeysa Cebeci Fotoğrafları, TV 100 Gün Uyanıyor

Ela Rümeysa Cebeci Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Boyu Kaç? Kaç Kilo? Hangi Burç?

Ela Rümeysa Cebeci, oyuncu, muhabir ve sunucudur. Rümeysa Cebeci ismi ile bilinmektedir. Ela Rümeysa Cebeci, 31 Mayıs 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ayrıca aslen İstanbullu ve ikizler burcudur. Şu anda 32 yaşında olan Cebeci, 172 cm boyunda ve 56 kilodur. Kariyer basamaklarını birer birer tırmanan ve fiziği ile de dikkat çeken Ela Rümeysa Cebeci, her geçen gün daha da çok merak edilmektedir. İlk olarak eğitim hayatına İstanbul’da başlayan Cebeci, oyuncu ve muhabir olarak çeşitli dizilerde ve televizyonlarda çalışmıştır.

Ela Rümeysa Cebeci Fotoğrafları
Ela Rümeysa Cebeci Fotoğrafları

Şimdi TV 100’de Gün Uyanıyor isimli sabah haber programını sunan güzel sunucu Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi’den mezun olmuştur. Daha sonra ise İstanbul Bilgi Üniversitesinde Siyaset Bilimi ve hükumet alanında yüksek lisans yapmıştır.

Ela Rümeysa Cebeci Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Boyu Kaç, Kilosu Kaç, TV 100 Gün Uyanıyor
Ela Rümeysa Cebeci Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Boyu Kaç, Kilosu Kaç, Biyografi, Kariyeri Eğitimi, TV 100 Gün Uyanıyor

Ela Rümeysa Cebeci’nin Kariyeri ve Eğitim Hayatı

Şu TV 100’de hafta içi sabahları “Gün Uyanıyor” isimli programın sunuculuğunu üstlenen Ela Rümeysa Cebeci, ilk olarak Bahçeşehir ve Yeditepe Üniversitelerinde İletişim Fakültesi’nde lisans eğitimi almıştır. Daha sonra oyunculuğa merak salan Cebeci, Bahçeşehir Üniversitesinde oyunculuk eğitimi alarak dizi sektörüne adım atmıştır. İlk olarak henüz 23 yaşındayken Kanal D’de yayınlanan Kanıt dizisi ile oyunculuğa başlamıştır. Daha sonra dönemin en büyük bütçeli filmlerinden biri olan Fetih 1453 adlı filmde rol almıştır. Ela Rümeysa Cebeci ayrıca 2011-2017 yılları arasında 7 dizide rol almıştır. Ek olarak 2017 yılından sonra FOX TV’de yayınlanan büyük izleyici kitlesine sahip dizilerde rol almıştır. Ayrıca Bu diziler FOX TV’de “Bizim Hikaye”, “Kadın”, “Yasak Elma” ve “Şefkat Yerimdar” dizileridir.

Ela Rümeysa Cebeci, Rümeysa Cebeci, Rümeysa Cebeci Fotoğrafları
Ela Rümeysa Cebeci, Rümeysa Cebeci, Rümeysa Cebeci Fotoğrafları

Televizyon sektöründe Rümeysa Cebeci, 2017-2020 yılları arasında TGRT Haber bünyesinde gece haberlerini sunmuştur. Sonrasında 2020 yılının sonlarında TV100 kanalına geçen Ela Rümeysa Cebeci halen burada çalışmaktadır. Şu anda Cebeci, hafta içi sabahları 06:00-09:00 saatleri arasında Gün Uyanıyor isimli programı sunmaktadır.

Ela Rümeysa Cebeci Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, TV 100 Gün Uyanıyor
TV 100 Gün Uyanıyor

Ela Rümeysa Cebeci Hakkında Ek Bilgiler

Ela Rümeysa Cebeci oyuncu ve sunucudur. Ayrıca Rümeysa Cebeci ismi ile de tanınmaktadır. 2018 yılında TGRT Haberde yaşadığı canlı yayın kazası ile tüm Türkiye tarafından konuşulmuştur. Ek olarak fiziği ile dikkat çeken güzel sunucu Instagram’da @elarumeysacebeci kullanıcı adını kullanmaktadır. Son olarak Instagram’da 400 Bin’e yakın takipçisi bulunan sunucu geleceğin başarılı sunucularından olacak gibi gözükmektedir. Ünlü sosyal medya platformu TikTok’ta ise aranılan bir isimdir.

Ela Rümeysa Cebeci Canlı Yayın Kazası

Rümeysa Cebeci Fotoğrafları

Ela Rümeysa Cebeci
Ela Rümeysa Cebeci
Ela Rümeysa Cebeci Fotoğrafları
Ela Rümeysa Cebeci Fotoğrafları
Rümeysa Cebeci
Rümeysa Cebeci

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et