Su El Roman Kimdir? Kaç Yaşında? Boyu Kaç?

Jokeria isimli şarkısı ile bir çıkış yakalayan Su El Roman, şarkıcı ve bestecidir. Rafet El Roman’ın kızı olan Su El Roman, 1998 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. Şu anda Su El Roman 22 yaşındadır. 1.74cm boyunda olan Su El Roman aynı zamanda Şevval El Roman’ın da ablasıdır.

su el roman,
Su El Roman Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Hayatı, Biyografisi

Su El Roman, yeni single çıkarmasının ardından merak edilen isimlerden biri oldu. 4 Milyonu aşkın izlenen Jokeria adlı şarkısı ile büyük bir başarı yakalamış oldu. Durum böyle olunca insanlar Su El Roman Kimdir? Kaç Yaşında? Boyu Kaç? gibi sorularla meraklarını gidermeye çalışıyorlar.

Su El Roman
Su El Roman

Su El Roman Kimdir? Kaç Yaşında? Boyu Kaç? Burcu Ne?

Su El Roman, şarkıcı ve bestecidir. Su El Roman, 1998 yılında Rafet El Roman ve Tuğba Altıntop’un kızı olarak Almanya’da dünyaya gelmiştir. Başak burcu olan Su El Roman, ayrıca Rafet El Roman’ın kızı ve Şevval El Roman’ın ablasıdır. 24 yaşındaki 1.74 cm boyunda ki genç şarkıcı, yabancı müzik coverları seslendirerek müzik yaşamına adım atmıştır.

Su El Roman Boyu Kaç
Su El Roman Boyu Kaç?

Su El Roman Kariyeri

“Jokeria” isimli şarkısında ise benzer bir yaklaşım izlemiştir. Şu anda 22 Yaşında olan Su El Roman, geçirdiği burun estetiği sonrası da merak edilen isimlerden biri olmuştur. Daha Sonra Instagram hesabından paylaştığı cesur pozları ile de ilgi çeken Su El Roman’ın gelecekte çok daha iyi tanınan bir şarkıcı olması ise şaşırtmayacaktır. Su El Roman’nın Instagram hesabı ise şöyle;

Su El Roman, Su El Roman Kimdir, Kaç Yaşında, Boyu Kaç,
Su El Roman, Su El Roman Kimdir?, Kaç Yaşında?, Boyu Kaç?, Su El Roman Instagram Hesabı, Jokeria

Instagram Hesabı

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et