Osmaniye’de Filiz Akyüz’ün Şüpheli Ölümü!

24 Yaşındaki Filiz Akyüz, bir doğalgaz patlaması sonucu ağır yaralandı ve 2 haftalık yaşam savaşı sonrası hayatını kaybetti. Müge Anlı’ya katılan ailesi Filiz Akyüz’ün öldürüldüğünü düşünüyor.

Filiz Akyüz
Filiz Akyüz, Osmaniye Kadirli

Bir çocuk annesi Filiz Akyüz, 3 yıldır eviliydi. Filiz Akyüz ve eşi ailelerinin yanına taşınarak boşanmaya karar verdi. Ayrılık aşamasındayken çocuğunu görmek için evden çıkan kadın çocuğunu görmeye gitmedi. Filiz Akyüz, 4 Ekim’de Osmaniye’nin Kadirli ilçesindeki Yenimahalle’de daha önce yaşadığı eve gitti. Genç kadın bir patlama sonucu ağır yaralandı. Mutfağın kapısında ağır yaralı bulunan kadın hastaneye kaldırıldı. 2 hafta yaşam mücadelesi veren kadın hayatını kaybetti. Evdeki ocağın dört gözününde açık olduğu tespit edildi.

Ailesi Öldürüldüğü Düşünülüyor!

Filiz Akyüz, bir patlama sonucunda ağır yaralandı. Filiz Akyüz, 2 haftalık yaşam mücadelesi sonrası hayatını kaybetti. Filiz Akyüz’ün boşanma aşmasında olduğu eşi ve kendisinin ailelerin yanına taşındığı ortak yaşanan evde ise sadece kocasının eşyalarının kaldığı öğrenildi. Filiz Akyüz’ün taşındığı eve neden gittiği bilinmiyor… Aile ise ayrılma aşamasında olduğu kocasından şüpheleniyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et