İpler Koptu! Metin ve Hatice Kahraman Çifti Ayrılıyor!

Kayseri’de yaşayan 75 yaşındaki Metin Kahraman, eşi ile birlikte yaşadığı eve bir kadın getirdi. Metin Kahraman’ın eve getirdiği kadın eşinin 130 Bin liralık altınını ve parasını çaldı. Müge Anlı olayı araştırırken bir yardımsever tüm zararlarını beraber olmaları şartı ile karşılayacağını söyledi. Fakat Müge Anlı’nın ve yardımseverin tüm çabalarına rağmen çifti barıştırılamadı.

Metin Kahraman, Hatice Kahraman, Müge Anlı
Metin Kahraman, Hatice Kahraman, Müge Anlı

Kayseri’de yaşayan 75 yaşındaki Metin Kahraman ile 50 yaşındaki eşi Hatice Kahraman geçtiğimiz haftalarda Müge Anlı’ya katılmıştı. 75 yaşındaki Metin Kahraman’ın eve getirdiği Yeşim isimli bir kadının Hatice Kahraman’ın 130 Bin liralık altınını ve parasını çaldığı ortaya çıktı.

Yıllarca Temizlik Yaparak Biriktirmişti!

Hatice Kahraman yıllarca temizlik yaparak biriktirdiği altın, bilezik ve paraların bulunması için yardım isterken, Yeşim isimli kadın yakalanmıştı. Fakat genç kadının Metin Kahraman’dan bilezik aldığını söylemesi üzerine tutuksuz yargılanmasına karar verildi. 130 Bin Lirasını kaybeden Hatice Kahraman ve Metin Kahraman arasındaki atışmalar seyirci tarafından sevilmelerini sağladı. Metin Kahraman ve Hatice Kahraman’a yardım elini uzatan bir iş adamı zararlarını ayrılmaları şartıyla her ay 5 Bin ödeyerek tanzim etme sözü verdi.

Programda Boşadı!

Evine başka bir kadın getirerek eşinin altınlarının çalınmasına neden olan Metin Kahraman, eşi Hatice Kahraman’ı dini usullere göre canlı yayında boşadı. Hatice Kahraman kendisinin eşi tarafından sürekli evden atılma tehdidinde bulunduğunu söylerken, eşinin evini satıp zararını karşılamasını söyledi. Müge Anlı ve yardımseverin tüm çabalarına rağmen araları düzelmeyen çift ayrılma kararı aldı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et