Yasin Tuncel Davasında Sıcak Gelişme…!

Yasin Tuncel ile İlgili Sıcak Gelişme

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Ocak ayından itibaren aranan Yasin Tuncel ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Yasin Tuncel, Osman Hançer ile görüştükten sonra ortadan kaybolmuştu. Yasin Tuncel cinayeti ile ilgili bugün Osman Hançer ve adamları İstanbul Emniyeti tarafından yakalandı.

Müge Anlı’nın programına katılıp Yasin Tuncel’i arayan yengesi ve abisi kayıp Yasin Tuncel’i aylarca aradılar. Olay ile ilgili Osman Hançer aranıyordu. Osman Hançer ve adamları İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonla yakalanarak Gayrettepe Aşayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Yasin Tuncel’in ne şekilde öldürüldüğü ve nereye gömüldüğü ise bilinmiyor. Ailesi ve yakınları Yasin Tuncel’in cenazesinin nerede olduğunu ve katillerin ifadelerini bekliyor.

Müge Anlı Yasin Tuncel’in Kaybı İle İlgili Aranan Osman Hançer ve Adamlarının Yakalandığını Duyurdu. Mahmut Dağıstanlı’nın İse Nerede Olduğu Bilinmiyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et