Sedanur Güzel Bulundu Mu ?

Sedanur Güzel Kaybolalı Tam 6 Gün Oldu

Sedanur Güzel bundan 6 gün önce Kars’ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyünde erik toplamaya gitti ve bir daha haber alınamadı. Olay ile ilgili cezaevi firarisi Ertan Bozkurt birinci şüpheli olarak yakalandı. Ertan Bozkurt’un çocuklara olan ilgisi ve sergilediği davranışlar tüm şüpheleri üzerine çekerken Sedanur Güzel’i ölü veya diri olarak bulmak için köy ve civarı durmadan aranıyor.

9 Yaşında ki Sedanur Güzel’i bulmak için Kağızman Belediyesi, AFAD, UMKE ve köylülerin yanı sıra jandarma ve gönüllüler sürekli olarak etrafı arıyor. İz takip köpeği “Atak ve Calisto”, arama kurtarma köpeği “Gazel” ile kadavra köpeği”Obert” de arama çalışmalarında yer alıyor.

 

 

Birinci Şüpheli Ertan Bozkurt

‘ın  ilçesine bağlı Paslı köyündeki evinin önünde, 16 Eylül’de kaybolan 9 yaşındaki Sedanur Güzel bir cinsel sapığın kurbanı mı oldu. Küçük Sedanur’u en son gören kişi olduğu söylenen kapı komşusu  gözaltına alınmıştı. ’un  hesabı kan dondurdu.

En son gören kişi

Jandarmanın Sedanur’u en son gördüğü belirtilen Ertan Bozkurt’un ifadesine başvurduğu öğrenildi. İfadesinden sonra dün Müge Anlı’nın programına katılan Bozkurt, olayla ilgili olarak “ 10.30-11.00 gibi çocukların bahçede erik topladığını gördüm. Erik istedim, onlar da getirdi. Daha sonra gittiler” dedi. Ancak Senadur ile birlikte erik toplayan çocuklar, Ertan Bozkurt’u  değil, öğleden sonra 02.00-03.00 sıralarında gördüklerini söyledi.

Sedanur Güzel’in Kaybolması Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında İşleniyor

9 yaşında ki küçük kızın kaybolması  ile Tatlı sert programı çalışanlarını da harekete geçirdi. Olayla ilgili araştırmalarını sürdüren ekip,  adlı şahısa ulaştı.  o gün Sedanur Güzel’İ gören küçük yaşında kız çocuğunu kaçırmaktan hükümlü bir adam. Verdiği çelişkili ifadelerle şüpheleri üstüne çeken , olay gününü ’ya anlattı. Programda arama çalışmaları sürerken herkesin temennisi ise küçük kızın sağ olarak bulunması.

Sedanur Güzel’in Arkadaşları ve Babası Konuştu…

Küçük çocuğun arkadaşları olay gününü Müge anlı’ya anlattı. Küçük kızın kaybolmadan önce arkadaşları ile birlikte Ertan Bozkurt’un kaldığı evin yakınlarında erik toplamaya gittiği , Ertan Bozkurt’un çocuklardan erik aldığı köyün merkezine dönen çocuklardan Sedanur Güzel’in “benim eriklerim az oldu”diyerek tekrar erik toplamaya gittiği ve bir daha haber alınamadığı söylendi. Sedanur Güzel’in kaybolmasıyla ilgili yapılan araştırmalar sürerken şüphelere küçük kız çocuğu kaçırmaktan sabıkalı Ertan Bozkurt’un üzerinde toplanıyor.  Programında işlenen olayla ilgili Müge Anlı bizzat arama çalışmalarını yürütülmesini takip ediyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Sedanur Güzel Videoları…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et