Sedanur Güzel’i Kim Öldürdü ? Sedanur Güzel Cinayeti

Arama Çalışmaları Sonucunda Sedanur Güzel’in Cenazesine Ulaşıldı.

Sedanur Güzel bundan 1 hafta önce Kars Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyünde kaybolmuştu. Ailesi ve bütün Türkiye Sedanur Güzel’in canlı bulunması için dua ederken maalesef acı haber bugün geldi. Sedanur Güzel öldürülmüş ve üzeri taşlarla örtülü bir biçimde köyden uzak bir yerde bulundu. Aile ve tüm Türkiyeyi yasa boğan olay ile ilgili Ertan Bozkurt isimli şahıs birinci şüpheli iken, aynı zamanda Müge Anlı’nın programına konuk olan Himmet Uç’ta verdiği ifadeler neticesinde şüpheli olarak görülüyor.

Himmet Uç Yalan Mı Söylüyor ?

Müge anlı ile tatlı sert programına katılan minik Sedanur Güzel’in kaybolduğu yerde ikamet eden Himmet Uç verdiği ifadelerle dikkatleri üzerine çekti. Küçük kızın kaybolduğu günün ertesi gününde elinde büyük bir çanta ile görülen Himmet Uç’un cinayet ile ilgisi olup olmadığı araştırılırken, Sedanur’un kaybolduğu gün ve ertesi güne dair verdiği ifadelerdeki çelişkili saatler herkesin dikkatini üzerine çekti.

Sedanur Güzel Cinayeti ile İlgili Her Şey Sedanur Güzel’i Kim Öldürdü ? Ertan Bozkurt Kim ? Himmet Uç Kim ? Sedanur Güzel Nerede Bulundu. Sedanur Güzel’in Katili Kim ?

Kars’ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyünde 7 gündür aranan 9 yaşındaki Sedanur Güzel’in cansız bedeni, üzeri taşlarla örtülü halde bulundu.

Kars’ın Kağızman ilçesinde 7 gündür aranan 9 yaşındaki Sedanur’un cansız bedeni, üzerinde taşlarla örtülmüş halde bulundu. Küçük kızın cansız bedeninin bulunduğu nokta, ailenin ikamet ettiği yere çok yakın bir yer değil.

MEYVE TOPLAMAYA ÇIKTIĞINDA KAYBOLMUŞTU

Kağızman ilçesinin Paslı köyünde pazar günü öğle saatlerinde meyve toplamaya çıkan Abdullah ve Handan çiftinin kaybolan büyük kızları Sedanur Güzel’in cansız bedenine ulaşıldı. Aramalara Kars İl Jandarma Komutanlığı komando ve asayiş ekipleri, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timleri, AFAD ve UMKE ekipleri ile vatandaşlar katıldı.

KOMŞUSU TUTUKLANMIŞTI

16 Eylül Pazar gününden itibaren arama çalışması yürütülen Güzel’in kaybolması olayına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan komşu Ertan B. çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Daha Önce Neler Yaşanmıştı…

Komandolar, jandarma timleri, AFAD ve UMKE ekipleri, korucular ile köylüler her yerde Sedanur’u aradı. İz takip köpeği ‘Atak’ın da kullanıldığı aramalarda, köydeki foseptiklere boşaltılarak bakıldı. Ekipler; tüm evleri, samanlıkları ve otlakları taradı. Sedanur’un kendi evine gelme ihtimali üzerine odalara, yatak ve yorganların içine varıncaya kadar, gün içinde defalarca bakılıyor. İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç ile Kağızman Kaymakamı Ercan Öte de her gün köye gelerek, çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

Öte yandan ekipler, Sedanur’un kaybolmadan önce birlikte oynadığı arkadaşlarının bilgisine başvurdu. Anne Handan ile baba Abdullah Güzel ise dün akşam saatlerinde, Paslı Jandarma Karakolu’na götürüldü. Jandarma, Güzel çiftinin de ifadesine başvurdu. Kızının kaybolmadan önce kendisinden piknik yapmak için ekmek istediğini söyleyen Handan Güzel, Sedanur’un bulunması için yetkililerden yardım istedi.

Sedanur Güzel’in Kaybolması Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında İşleniyor

9 yaşında ki küçük kızın kaybolması Müge Anlı ile Tatlı sert programı çalışanlarını da harekete geçirdi. Olayla ilgili araştırmalarını sürdüren ekip, Ertan Bozkurt adlı şahısa ulaştı. Ertan Bozkurt o gün Sedanur Güzel’İ gören küçük yaşında kız çocuğunu kaçırmaktan hükümlü bir adam. Verdiği çelişkili ifadelerle şüpheleri üstüne çeken Ertan Bozkurt, olay gününü Müge Anlı’ya anlattı. Programda arama çalışmaları sürerken herkesin temennisi ise küçük kızın sağ olarak bulunması.

Sedanur Güzel’in Arkadaşları ve Babası Konuştu…

Küçük çocuğun arkadaşları olay gününü Müge anlı’ya anlattı. Küçük kızın kaybolmadan önce arkadaşları ile birlikte Ertan Bozkurt’un kaldığı evin yakınlarında erik toplamaya gittiği , Ertan Bozkurt’un çocuklardan erik aldığı köyün merkezine dönen çocuklardan Sedanur Güzel’in “benim eriklerim az oldu”diyerek tekrar erik toplamaya gittiği ve bir daha haber alınamadığı söylendi. Sedanur Güzel’in kaybolmasıyla ilgili yapılan araştırmalar sürerken şüphelere küçük kız çocuğu kaçırmaktan sabıkalı Ertan Bozkurt’un üzerinde toplanıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında işlenen olayla ilgili Müge Anlı bizzat arama çalışmalarını yürütülmesini takip ediyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Sedanur Güzel Videoları… Himmet Uç Kim ?

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et