Ertan Bozkurt Sedanur Güzel’e Ne Yaptı ?

Ertan Bozkurt Sedanur Güzel’in Kaybolmasıyla İlgili Birinci Şüpheli…

9 yaşında ki Sedanur Güzel 16 Eylül tarihinde Kars Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyünde kayboldu. Olay ile ilgili Sedanur Güzel’i gören en son kişi olan Ertan Bozkurt ise birinci şüpheli… Ertan Bozkurt’la konuşan Müge Anlı ve ekibi şüphelinin verdiği ifadeler doğrultusunda aydınlatılamayan noktaları ortaya çıkardı. Araştırmalar sürerken Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programa katılmak için yola çıkan Ertan Bozkurt havalimanında göz altına alındı.

Ertan Bozkurt’un Facebook Hesabı Sapkınlıklarla Dolu

Sedanur Güzel’i en son gören kişi olan Ertan Bozkurt geçmişinde küçük yaşta bir kız çocuğunu kaçırmaktan suçlu bulunmuş ve cezaevine gönderilmişti. Ceza evinden izinli olarak çıktığı geçtiğimiz günlerde ise Sedanur Güzel kayboldu. Olay ile ilgili birinci şüpheli olarak görülen Ertan Bozkurt jandarma tarafından gözaltına alındı. Sedanur Güzel’i arama çalışmaları arama kurtarma köpekleri ve vatandaşlar tarafından sürdürülüyor.Ertan Bozkurt’un facebook hesabına bakanlar ise şok oldu. Bir çok cinsel içerikli hesap ile arkadaş olan ve çıplak kadın, erkek ve transeksüel kişiyi takip ettiği görüldü.

Ertan Bozkurt Küçük Çocuklardan Fotoğraflarını İstemiş

ertan bozkurt müge anlı sedanur güzel

Sedanur Güzel’in kaybolduğu gün yanında olan arkadaşları ve köyün çocuklarına Ertan Bozkurt ile ilgili sorular soruldu. Çocuklar Ertan Bozkurt’un kendilerin özledim diyerek fotoğraflarını istediğini söyledi. Aynı zamanda köyde çocukları çok seven birisi olarak bilinen Ertan Bozkurt’un çocuklara fotoğraflarınızı getirirseniz size çikolata alırım dediği öğrenildi. Müge Anlı’nın sunduğu programda araştırmalar takip edilirken Ertan Bozkurt hala gözaltında…

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et