Sedanur Güzel’i Ertan Bozkurt Mu Kaçırdı ?

Sedanur Güzel’in Kaybolmasıyla İlgili Müge Anlı Araştırmalarını Sürdürüyor

KARS‘ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyündeki evinin önünde, 16 Eylül’de kaybolan 9 yaşındaki Sedanur Güzel bir cinsel sapığın kurbanı mı oldu. Küçük Sedanur’u en son gören kişi olduğu söylenen kapı komşusu Ertan Bozkurt gözaltına alınmıştı. Ertan Bozkurt’un facebook hesabı kan dondurdu.

En son gören kişi

Jandarmanın Sedanur’u en son gördüğü belirtilen Ertan Bozkurt’un ifadesine başvurduğu öğrenildi. İfadesinden sonra dün Müge Anlı’nın programına katılan Bozkurt, olayla ilgili olarak “Sabah 10.30-11.00 gibi çocukların bahçede erik topladığını gördüm. Erik istedim, onlar da getirdi. Daha sonra gittiler” dedi. Ancak Senadur ile birlikte erik toplayan çocuklar, Ertan Bozkurt’u sabah değil, öğleden sonra 02.00-03.00 sıralarında gördüklerini söyledi.

Hesabından takip ettiği kişiler seks içerikli paylaşımları ve açık saçık görüntüleri olanlar. Bu liste Ertan Bozkurt’un cinsel sapkınlık eğiliminde olduğu algısına yol açarken hem erkek hem çıplak kadın resimleri mide bulandırdı.

 

 

ATV’de yayınlan Müge Anlı’nın programına  Sedanur’un kaybolduğu gün  konuşan Ertan Bozkurt’un yaptığı çelişkili açıklamalar ise gözlerden kaçmadı. Bozkurt yaptığı açıklamada ” O gün saat 11 gibi bahçede çocukların sesi geliyordu. Çocuklardan bir kaç tane erik getirirmisin dedim. Çocuklar bana üç beş tane erik getirdi. Ben bahçenini hemen üst tarafındaydım bahçede çocuklar bana hemen erik getirdi. ” dedi. Sedanur’u tanımadığını söyleyen Bozkurt  “Sedanur’u tanımıyorum 2 hafta önce köye geldim Bilecik’te inşaat işinde çalışıyorum. Bayram iznine geldim biraz erik özlediğim için çocuklardan erik istedim. Çocuklar bana üç beş tane getirdi kaç tane çocuk olduğunu göremedim. Erik alıp eve geldim ve ondan sonra bir şey göremedim” açıklamasında bulundu.

Ertan Bozkurt Çocuklarla aranızda ne konuştunuz? sorusuna  “Çocuklarla aramda bir sohbet geçmedi. Hatta sordular abi sen kimsin diye bende Ertanı’ım dedim. Çocuklarda kendilerinin İsmail ve Mustafa olduğunu söyledi. “

Bozkurt  “Çocukların yanından saat 10:30-11:00 gibi ayrıldım. Sedanur’ da saat 4 gibi,5 gibi kaybolduğunu söylüyorlar. Ben 11’de ben İsmail ve Mustafa’yı gördüm, bahçe ağaçlık olduğu için diğer çocukları görmedim. Sedanur belki orada olabilirdi ama kalabalık olduğu için göremedim. Bir kaç erik aldıktan sonra 11:30 gibi evime geçtim. Ben saat 4:30-5:00 gibi evdeydim dinleniyordum. Tekrar kapı önüne erik yemeye çıkarken Sedanur’ un annesini geldi ve kızımuz kayıp gördünüz mü diye sordu. Hep beraber aramaya geldik. Sedanur’un babasına telefon açtım kızalarının kayıp olduğunu söyledim. Köy girişinde olduklarını söyledi şaka yaptığımı sandılar. Onlar geldikten sonra beraber aradık.” açıklamalarında bulundu.

Muhabirin Sedanur’u tanımıyormusunuz sorusuna Bozkurt ” Hayır tanımıyorum” açıklamasında bulundu. Saat 11:30 gibi çocukların yanından ayrıldığını söyleyen bozkurt “Çocukların tam yanında değildim aramızda duvar vardı ben üstteydim onlar alt tarafındaydım. Çocuklara isimlerini sordum baya delikanlı olduklarını söyledim. Çocuklardan erik istedim bir avuç erik getirdiler.”

Bozkurt “Daha önce bir kan davasından bir adam vurup hapishanede yattım. Şuan ise bir kız kaçırma davasından 12 yıl ceza aldım Bilecik’te yarı açık cezaevin de yatıyorum. Şuan 10 gün izne geldim. ” açıklamalarında bulundu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et