Yasemin Gündoğan İsimli Türk Kurye 8 Milyon Euro ile Kaçtı!

Almanya’nın Bremen kentinde Türk kurye Yasemin Gündoğan 8 milyon euro ile kayıplara karıştı. Olay 4 gün sonra fark edilirken, Gündoğan halen aranıyor. Tüm Almanya bu olayı konuşurken kayıplara karışan kuryenin fotoğrafları yayınlandı.

Yasemin Gündoğan, 8 Milyon Euro, Türk Kurye, Loomis, Yasemin Gündoğan Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında
Yasemin Gündoğan, 8 Milyon Euro, Türk Kurye, Loomis, Yasemin Gündoğan Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında

Loomis isimli bir para dağıtım şirketinde çalışan 28 yaşında ki Yasemin Gündoğan 8 milyon euro ortadan kayboldu. Gündoğan’ın ülke çapında arandığı öğrenilirken, Türk kuryenin paketlenmiş banknotları ATM’lere yerleştirmekle görevli olduğu öğrenildi.

8 Milyon Euro’nun Kaybolduğu 4 gün Sonra Fark Edildi!

Yasemin Gündoğan, 21 Mayıs 2021’de banknotları para kasetleri yerine çantalara yerleştirip, çöp arabasıyla konteynere bıraktığı ve Berlin’de kiralanan çalıntı bir araçla kaçtığı iddia edildi. Türk kuryenin çalışma arkadaşları dört gün sonra para kasetlerini ATM’ye yerleştirmeye gittiğinde olayı fark ettiler. Öte yandan hırsızlığın neden bu kadar geç fark edildiği de açıklık kazanmadı. Ek olarak Alman polisi Gündoğan’ın Alman vatandaşlığının yanı sıra Türk vatandaşlığının da bulunduğunu iletti. Alman yetkililer, bu olayın önceden planlandığını ve tek başına gerçekleştirmesinin mümkün olmadığını belirtti.

Yasemin Gündoğan Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Yasemin Gündoğan 8 Milyon Euro’yu çalmakla suçlanan Loomis para dağıtım şirketi çalışanı Türk kuryedir. 21 Mayıs tarihinde ortadan kaybolan 28 yaşında ki Yasemin Gündoğan yaklaşık 45 gündür aranıyor. Gündoğan 8 Milyon Euro’yu çalmakla suçlanırken, Almanya’da genç kadının bulunması için fotoğrafları yayınlamıştır. Ayrıca genç kadının ATM’lere para yerleştirmekle görevli olduğu, fakat 8 Milyon Euro’yu ATM’lere yerleştirmek yerine çalıp kaçtığı iddia edilmiştir. Ek olarak Gündoğan’ın suç ortağı olduğu düşünülen bir kişi ise yakalanmıştır.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et