15 Yaşındaki Elif Çakal Nasıl Öldü? Arkadaşları Planlamış…

İstanbul Sultangazi’de yaşayan Elif Çakal’ın sır ölümü. 15 yaşındaki Elif Çakal’ın arkadaşları ile beraber gittiği piknikte uçurumdan düştüğü iddia edildi. Fakat 4 arkadaşı ile pikniğe giden kızın planlı bir şekilde ormana götürüldüğü anlaşıldı. Daha sonra ormanda arkadaşları tarafından eziyet çektirilerek darp edilen genç kızı arkadaşları kameraya almıştı. Olay sonrası firari şüpheliler Gürkan K. ve Ufuk B. teslim olurken, savcılık tutuklu yargılanmalarına hükmetti.

Elif Çakal Cinayeti, Elif Çakal Arkadaşları, Elif Çakal Video
Elif Çakal Cinayeti, Elif Çakal Arkadaşları, Elif Çakal Video

Elif Çakal Nasıl Öldü?

İstanbul’un Sultangazi ilçesinde, 15 yaşındaki Elif Çakal’ın uçurumdan düşerek öldüğü iddia edilmişti. Fakat Elif Çakal’ın ölmeden önce darp edildiği görüntüler ortaya çıkmıştı. Elif Çakal, piknik bahanesi ile Tuana Y., Senem T., Gürkan K. ve Ufuk B. isimli kişiler tarafından ormana götürüldü. Planlı olarak ormana götürülen genç kıza burada dakikalarca işkence edildi. Daha sonra ise arkadaşları genç kızın uçurumdan düşerek öldüğünü iddia etti. Olay öncesi whatsapp mesajlarını inceleyen polis Elif Çakal’ın arkadaşları tarafından planlı bir şekilde ormana götürüldüğünü ortaya çıkardı. Genç kızın piknik bahanesi ile ormana götürüldüğü öğrenildi. Genç kızın saçlarından tutularak yerlerde sürüklendiği ve işkenceye maruz kaldığı görüntüleri uygunsuz olduğu için paylaşmıyoruz.

Elif Çakal’ı Arkadaşları Mı Öldürdü? 15 Yaşındaki Genç Kız Nasıl Öldü?

15 yaşındaki Elif Çakal’ın ölümünden sonra aranan iki şüpheli daha savcılığa teslim oldu. Korkunç olay öncesi arkadaşlarının planlayarak genç kızı o alana götürdüğü ve darp ettiği ortaya çıktı. Ayrıca 4 kişi tarafından darp edilerek görüntüleri çekilen genç kızın arkadaşları tarafından intihara zorlandığı düşünülüyor. Bir başka ihtimal ise Elif Çakal’ın darp edilerek öldürüldükten sonra uçurumdan aşağı atıldığı yönünde. Elif Çakal’ın darp edildiği görüntülerden sadece dakikalar sonra hayatını kaybetmesi ise bu düşünceleri pekiştiriyor.

4 Arkadaştan 3’ü Tutuklandı!

15 yaşındaki Elif Çakal’a karşı alıkoyma, darp ve işkence suçunu işleyen ve muhtemel cinayetin zanlıları tutuklandı. Elif Çakal’ı darp eden ve eziyet eden arkadaşlarından 17 yaşındaki Senem T. tutuklanırken, 15 yaşındaki T.Y. ev hapsi şartıyla serbest bırakıldı. Öte yandan firarda olan şüphelilerden 21 yaşındaki Gürkan K. ve 22 yaşındaki Ufuk B. Gaziosmanpaşa Adliyesi’nde savcıya ifade verdikten sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et