Ünlü Oyuncu Murat Yıldırım Güzel Eşiyle Bebek’te Görüntülendi!

Murat Yıldırım: Benden başka kimsesi yok

Oyuncu Murat Yıldırım eşi Iman Elbani ile Bebek’te görüntülendi. Yıldırım, eşinin İstanbul’da kimsesi olmadığını söyledi.

Eşi Iman Elbani’nin kuaförde kişisel bakımlarını yaptırdığı sırada kapıda bekleyen oyuncu Murat Yıldırım, “Bugün izin günümüz, biraz dışarı çıktık. Eşim her zaman benimle. İstanbul’da kimsesi yok, bir tek ben varım. Ailesi yok, arkadaşları yok. O yüzden benimle beraber olacak, kiminle beraber olacak?” dedi.

Rol aldığı dizi setinde sürekli kontrol yapıldığını söyleyen Yıldırım, “Düzenli testler yapılıyor. Herkes maske ile dolaşıyor. Sette her zaman doktorlar var. Riski göze alamayız. Çok şükür sette hiç kimsede hiçbir şey yok şu ana kadar. İnşallah en kısa zamanda bütün dünya üzerinden bu problem kalkar” diye konuştu.

Yıldırım, dört yıl önce hayatını Faslı oyuncu Iman Elbani ile birleştirmişti.

Yakın zamanda bebek haberleriyle gündeme gelen ikili, “Şu anda öyle bir şey yok. Daha sağlıklı ve güzel haberler olduğunda sizinle paylaşacağız” açıklamasında bulunmuştu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et