Küçücük Bir Bebek Çıktı Cansız Bedenine Dokundum… Kan İçindeydi!

Ermenistan sivil yerleşim birimlerine saldırıyor. Azerbaycan’da Gence ve Mingeçevir kentleri balistik füzelerle vuruldu. Yıkılan binaların içerisinde 3 küçük çocuk hayatını kaybetti. Olayı CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, şoklar içerisinde anlattı. Fulya Öztürk, “Küçücük Bir Bebek Çıktı Cansız Bedenine Dokundum Kan İçindeydi!” dedi. O video vahim durumu gözler önüne serdi.

Ermenistan Bebekleri Katlediyor
Ermenistan Bebekleri Katlediyor

Ermenistan, Azerbaycan’da sivillere balistik füzeler ile saldırıyor. Saldırılar sonucu çok sayıda sivil hayatını kaybederken, Gence ve Mingeçevir’de aileler enkazların altında canlarını kurtarmaya çalışıyor. Edinilen son bilgilere göre 13 kişi hayatını kaybederken, 3’ünün küçük yaştaki çocuklar olduğu öğrenildi. 50’yi aşkın yaralının olduğu saldırılara karşılık açıklama yapan İlham Aliyev , “Bu namert hareketler Azerbaycan halkının iradesini kıramayacak. İntikamımızı savaş meydanında alırız. Biz hiçbir zaman sivillere saldırmayacağız. Ermenistan vatandaşlarımızı öldürüyor, savaş suçu işliyor. Ermenistan’ı kim silahlandırıyor bunu merak ediyoruz.” dedi.

CNN Muhabiri Şoklar İçerisinde Anlattı! “Küçücük Bir Bebek Çıktı Cansız Bedenine Dokundum Kan İçindeydi”

CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, Gence ve Mingeçevir kentine saldırılar sonrası olay yerinden durumu aktardı. Bir bebeğin ölümüne şahit olan muhabir şoklar içerisinde gördüklerini aktardı.

Fulya Öztürk, “Bir kadını çıkardılar. Üzücü bir haber vereceğim. Küçücük bir bebek çıktı. Cansız bedenine dokundum. Küçücük. Kan içindeydi. Eli elime değdi. O kadar kötüydü ki… Her yanı kan içindeydi.” dedi.

Oyuncakları ile Beraber Ölü Bebekler Çıkarılıyor!

Ermenistan’ın Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine füzeli saldırısı sonrası küçük yaştaki çocuklar hayatlarını kaybettiler. Sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde ölen küçük çocukların ve bebeklerin cansız bedenlerinin yanlarında yer alan oyuncaklar görüntülendi. İnsanlar sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirdi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et