Ahmet Emre Yıldır Olayın Tacizci Vedat Tarhan Tecavüz Etmedim Masaj Yaptım Dedi!

Ahmet Emre Yıldır Olayında 2’inci Duruşma Yapıldı

Ahmet Emre Yıldır, 9 yaşından itibaren Vedat Tarhan tarafından cinsel istismara uğradığını askerlikte geçirdiği sinir krizi sonrası ailesine anlatmıştı. Tekirdağ Çorlu’da yaşayan Ahmet Emre Yıldır 9 yaşından 18 yaşına kadar 68 yaşında ki Vedat Tarhan’ın kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söylemişti. Ahmet Emre Yıldır, savcılığa şikayette bulunmadan önce Vedat Tarhan ile görüşmelerini kaydetti. Ayrıca Vedat Tarhan’ın annesinin teyze oğlu olduğunu açıklanırken, Savcılık Vedat Tarhan’ın tekrardan tutuklanmasını talep etmişti. Sanık Vedat Tarhan bugün hakim karşısına çıktı. Vedat Tarhan “Tecavüz Etmedim Masaj Yaptım” dedi.

Ahmet Emre Yıldır Tekirdağ, Çorlu
Ahmet Emre Yıldır Tekirdağ, Çorlu

“Sadece o gün ve ertesi gün Emre’ye masaj yaptım”

İntiharın ardından harekete geçen Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı Tarhan’ın ifadesini aldı. Tarhan ifadesinde, Yıldır ailesiyle çok sık görüştüklerini ancak üzerine atılan suçlamalarını kabul etmediklerini belirterek, “Sadece o gün ve ertesi gün Emre’ye masaj yaptım” dedi.

Vedat Tarhan Ahmet Emre Yıldır Olayı Tekirdağ Çorlu
Vedat Tarhan, Ahmet Emre Yıldır Olayı Tekirdağ Çorlu

Davanın ikinci celsesi dün Edirne 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Yıldır’ın sanık Tarhan ile arasında geçen 25 dakika 33 saniyelik ses kaydını, Yıldır’ın avukatı Merve Uçanok, tiyatral anlatım olarak gerçekleştirdi. Bir ilke imza atan avukat Uçanok, Tarhan ve Yıldır’ın konuşmalarını birebir olarak mahkeme heyetine seslendirdi. Mahkeme heyeti, Çanakkale Cezaevinde tutuklu bulunan Vedat Tarhan’ın tutukluluk halinin devamına karar verip, 3. celseyi 10 Mart 2020 tarihine ertelemişti.

Karar Duruşması Görüldü!

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et