Ümitcan Uygun Aleyna Çakır’ın Ailesinin Yaşadığı Kırşehir’e Gitti!

Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümü ile ilgili Ümitcan Uygun hala tutuklanmazken, ölüm tehdidi yağdırdığı ailenin memleketi Kırşehir’e gidip fotoğraf çektirdi. Aleyna Çakır’ın babası “ben elimde silahla fotoğraf çektirsem 20 yıl yerim” derken, annesi de delillerin karartıldığını söyledi.

Ümitcan Uygun, Aleyna Çakır'ın Ailesinin Memleketine Gitti
Ümitcan Uygun, Aleyna Çakır’ın Ailesinin Memleketine Gitti

Ankara’nın Keçiören ilçesinde 3 Haziran 2020 tarihinde bir evde ölü olarak bulunan Aleyna Çakır’ın ölümü halen araştırılıyor. Aleyna Çakır’ın ailesi telefonla arandıklarını ve tehditlere maruz kaldıklarını söyledi. Son olarak ise Ümitcan Uygun’un, Aleyna Çakır’ın ailesinin yaşadığı ile giderek il sınırı levhasının önünde fotoğraf çekilmesi ve sosyal medya üzerinden paylaşması aileyi yıktı. Konuyla ilgili konuşan Aleyna Çakır’ın babası Mehmet Esen, Ümitcan Uygun’un elinde silahlarla tehditler savurarak gezdiğini ifade ederek, “ben elimde silahla fotoğraf çektirsem 20 yıl yerim” dedi.

Aile Tehdit Ediliyor!

Ümitcan Uygun’un, Aleyna Çakır’ın ailesinin yaşadığı Kırşehir’e giderek il sınırı levhasının önünde fotoğraf çekilmesi ve bunu sosyal medya hesabı üzerinde paylaşması büyük tepki çekti. Konuyla ilgili ATV’ye konuşan Aleyna Çakır’ın babası Mehmet Esen, Ümitcan Uygun’un elinde silahlarla tehditler savurarak gezdiğini ifade etti. Aile sadece sosyal medya aracılığı ile birçok suç işleyen Ümitcan Uygun’un tutuklanmasını istiyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et