Aleyna Çakır’ın Ailesi Hayatlarından Endişe Ediyor!

Ankara Keçimren’de şüpheli bir biçimde ölen, 21 yaşındaki Aleyna Çakır’ın ailesi hayatlarından endişe ettiklerini dile getirdi. Kızların şüpheli ölümü ile ilgili olarak Ümitcan Uygun’un tutuklanmadığını dile getiren aile Ümitcan Uygun’un Kırşehir’e geldiğini söyledi.

Aleyna Çakır'ın Ailesi
Aleyna Çakır’ın Ailesi

Aleyna Çakır’ın ailesi daha önce Ümitcan Uygun tarafından tehdit edildiklerini defalarca Müge Anlı’nın programında dile getirmişlerdi. Ümitcan Uygun’un kendilerini tehdit ettiğini söyleyen aile kızlarının şüpheli ölümü ile ilgili olarak Ümitcan Uygun’un tutuklu yargılanması gerektiğini de söylemişlerdi. Geçtiğimiz gün ise Ümitcan Uygun Aleyna Çakır’ın memleketi Kırşehir’e giderek fotoğraf paylaştı. Bu duruma Aleyna Çakır’ın ailesi isyan etti. Çocukları ve torunları olduğunu söyleyen Aleyna Çakır’ın anne ve babası elinde silahla sürekli fotoğraf paylaşan Ümitcan Uygun’un tutuklanması gerektiğini ifade ederek tekrar savcılığa başvurdu.

Deliller Karartılıyor!

Ümitcan Uygun ile ilgili konuşan Aleyna Çakır’ın ailesi delillerin karartıldığını söyledi. Ayrıca Ümitcan Uygun’un annesinin şüpheli ölümü de Aleyna Çakır dosyası ile birlikte araştırılıyor. Fakat aradan uzunca bir süre geçmesine rağmen herhangi gözaltı ya da tutuklanma kararı çıkmadı. Müge Anlı, konu ile ilgili 17 yıldır program yaptığını ve ilk defa böyle bir şey ile karşılaştığını söyledi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et