Site Yönetimi 13 Yaşında ki Yaşlı Köpeği Evinden Atmak İstiyor!

Ankara’da özel bir sitede site yönetimi bir köpeğin siteden atılması için dava açtı. Gerekçe olarak insanların korkması ve havlamaların olduğu söylenirken, küçük köpeğin sahipleri site yönetimine aday oldukları için böyle bir davanın açıldığını söyledi. Carlin isimli 13 yaşında ki sevimli köpeğin tahliyesine yönelik açılan davaya Av. Fadime Eymir cevap vererek dilekçesini sunarken bu durumun Uluslararası Sözleşmelere, Anayasaya, Kanunlara ve Yargı Kararlarına Aykırı olduğunu söyledi.

Carlin, Ankara, Beysukent Konutları, Köpeğe Dava Açıldı, Site Yönetimi Köpeğin Tahliyesini istiyor
Carlin, Site Yönetimi Köpeğin Tahliyesini İstiyor

Ankara’da bir sitede 13 yaşında ki Carlin isimli küçük ve yaşlı bir köpeğe evinden atılması için dava açıldı. Sitenin yönetimi tarafından açılan davada küçük köpeğin tahliyesi istenirken, gerekçe olarak sitenin yönetim planında yer alan bir madde gösterildi. Fakat site yönetimi sitede bulunan bazı köpekler için sahiplerine dava açarken, bazılarına ise açmadı.

“Uluslararası Sözleşmelere, Anayasa’ya ve Kanunlara Aykırıdır”

Açılan davanın dilekçesinde belirtilen nedenlerden dolayı 13 yaşında ki köpeğin tahliyesini isteyen site yönetimine karşı davalı vekili Av. Fadime Eymir, bu durumun “Uluslararası Sözleşmelere, Anayasaya, Kanunlara Ve Yargı Kararlarına Aykırı” olduğunu beyan etti. Aynı zamanda Ankara Barosu Hayvan Hakları Kurulu Başkanı olan Fadime Eymir, Carlin’in tahliyesi için açılan davaya 12 sayfalık bir dilekçeyle cevap verdi.

13 Yaşında ki Köpeğin Evinden Atılıp Atılmayacağı Bilinmiyor…

Site yönetimi anlaşmazlığından dolayı evinden tahliyesi istenilen Carlin isimli yaşlı köpeğin evinden çıkartılıp çıkartılmayacağı bilinmezken, söz konusu sitede 25 köpek sahibi olduğu ve sadece 8 kişiye karşı bu davanın açıldığı öğrenildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et