Hüseyin Kök’e Ne Oldu? Öldürüldü Mü? Alaeddin Bakal Kim?

Kastamonu’nun Küre ilçesinde Hüseyin Kök şüpheli bir biçimde ortadan kayboldu. 69 yaşında ki yaşlı adamdan 26 Mayıs’tan itibaren haber alınamazken, yeğeni Alaeddin Bakal ise olayda dolandırıcılık iddiaları ve mantıksız ifadeleri ile dikkat çekti.

Hüseyin Kök Kaybı, Aleaddin Bakal, Dolandırıcılık, Dolandırıcı Aleaddin Bakal
Hüseyin Kök Kaybı, Aleaddin Bakal, Dolandırıcılık, Dolandırıcı Aleaddin Bakal, Kayıp Hüseyin Kök

Müge Anlı’da kayıp olarak aranan 69 yaşındaki Hüseyin Kök, ormana odun kesmeye gitti. Fakat dönüşte beraber gittiği eniştesi ile beraber dönmedi. Daha sonra ise Şüphelerin odağındaki yeğeni Alaeddin Bakal’ın ise dolandırıcı olduğu ortaya çıktı. Aleaddin Bakal’ın canlı yayına çıkmasından sonra canlı yayına art arda ihbarlar geldi. Geldiği canlı yayında dolandırdığı kişilerin iddiaları karşısında donup kalan Bakal, “Yalan değil. Borcum var, kabul ediyorum” dedi.

Hüseyin Kök Nasıl Kayboldu?

Kastamonu Küre’de ablası ile birlikte yaşayan 69 yaşındaki Hüseyin Kök, 26 Mayıs tarihinde kayboldu. Ağaç kesmek için ormana diye çıkan yaşlı adamın ailesi kayıp başvurusunda bulundu. Ayrıca Küre İlçe Jandarma Komutanlığı, AKUT ve Kızılay ekipleri Güllüce Köyü’nde arama çalışması başlattı.

Tüm Şüpheler Dolandırıcı Olduğu Ortaya Çıkan Aleaddin Bakal’ın Üzerinde…

Dayısı Hüseyin Kök’e yüklü miktarda borcu olduğunu söyleyen yeğen Fatma Durmuş, Alaeddin Bakal’ın yüklü miktarda borçlarına dikkat çekti. Şüpheli tavırlarıyla dikkat çeken Alaeddin Bakal’ı çok geçmeden peş peşe gelen telefonlar ele verdi. Canlı yayına bağlanan pek çok kişi, dayısının kaybından sorumlu tutulan Alaeddin Bakal’ın kendilerini dolandırdığını iddia etti.

Alaeddin Bakal, Dolandırıcı Kastamonu, Küre, Hüseyin Kök Cinayeti
Alaeddin Bakal Kastamonu, Küre,

Hayvanlarını alıp parasını ödemeden ortadan kaybolduğunu öne sürdükleri Bakal ise iddialar karşısında dondu kaldı. İhbarların susmadığı programda Müge Anlı, bu anlatılanların gerçek olup olmadığını sorduğu Bakal’dan, “Yalan değil. Borcum var kabul ediyorum” yanıtını aldı. Bu iddialar karşısında şüpheli yeğen, olayların dolandırma değil borç olduğunu söyledi.

Alaeedin Bakal Yayını Terk Etti!

Hüseyin Kök’ün kaybolmasından sonra tüm şüpheleri üzerine çeken dolandırıcı yeğen Aleaddin Bakal yayını tek etti. Aleaddin Bakal hakkında canlı yayına birçok insan bağlanarak dolandırıldığını iddia ederken, Bakal tüm iddiaları reddetti. Müge Anlı’da tüm bu iddiların birleştrilerek bu kişi hakkında şikayetçi olunmasını istedi. Hüseyin Kök’ün ise cinayete kurban gittiği düşünülüyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et