Kayseri’de Kaybolan Çiftin Cesetlerine Ulaşıldı!

Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk Çiftinin Cesetlerine Ulaşıldı

Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk kaybında son dakika gelişmesiKayıp çiftin cesetleri evlerinin bahçesin de tandırda bulundu. Çiftin öldürüldükten sonra evin altında ki tandıra konulduğu sonradan da Üzerlerine beton döküldüğü öğrenildi.

Kayseri'de Kayıp Çiftin Cesetlerine Ulaşıldı, Müge Anlı Firdevs Öztürk, Mehmet Turhan Cinayeti
Kayseri’de Kayıp Çiftin Cesetlerine Ulaşıldı, Müge Anlı Firdevs Öztürk, Mehmet Turhan Cinayeti

Kayseri Emniyeti amca Yusuf Turhan, eşi ve oğlunu daha önce gözaltına almıştı. Kayıp çift Mehmet Turhan ve Firdevs Öztürk’ün öldürülüp gömüldüğünü düşünen polis, harekete geçti. Çiftin Kocasinan ilçesine bağlı Emmiler Mahallesinde bulunan evlerinde arama yapan  Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği evin bahçesinde bulunan tandırda çiftin cesetlerini buldu. 19 Mayıs’tan beri kayıp olarak aranan çiftin cesetlerinin tandıra atıldıktan sonra Üzerlerine beton döküldüğü öğrenildi.

Firdevs Öztürk ve Mehmet Turhan Cinayeti

55 yaşındaki Mehmet Turhan’ın kaybolmadan hemen önce amca Yusuf Turhan ile mal meselesi yüzünden husumetli olduğu öğrenildi. Anlatılan cinayetleri birlikte işlediği kardeşi Yusuf Turhan’a mektup yazdığı da ortaya çıktı. Daha sonra Canlı yayında Müge Anlı tarafından bir mektup okunarak Mehmet Turhan’ın kardeşi Yusuf Turhan’a, “Sana bir fırsat veriyorum. Ya beni öldür, ya da öldürttür. Yüzleştikten sonra seni öldüreceğim. Şerefim ve namusun için herkese ibret olsun diye yapacağım” dediği öğrenildi.

Yusuf Turhan
Yusuf Turhan, Kayseri, Müge Anlı

3 Cinayet Daha Ortaya Çıkmıştı!

Kayseri’de kaybolan 55 yaşındaki Mehmet Turhan ve 52 yaşındaki Firdevs Öztürk’e ulaşılamıyor. Oğulları Yusuf Turhan ise kaybolan anne ve babasını bulmak için Müge Anlı’ya başvurdu. Turhan, canlı yayında babası Mehmet Turhan’ın geçmişte kız kardeşinin, 15 yıllık arkadaşının ve gasp ettiği başka bir şahsın cinayetinden sorumlu olduğunu söyledi.

Kaybolan Babasının İşlediği Suçları Anlattı…

Yusuf Turhan, babasının ayrıca yabancı uyruklu bir kadının da kollarını satırla kestiğini ifade etti. Anlatılanlar karşısında büyük şaşkınlık yaşayan araştırmacı gazeteci Müge Anlı, “Neler duyuyoruz. Artık korkuyorum ben” diye tepki gösterdi. 55 yaşındaki Mehmet Turhan’ın kaybolmadan hemen önce mal meselesi yüzünden husumetli olduğu kardeşine mektup yazdığı da ortaya çıktı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et