Müge Anlı’nın 25 Yıl Öncesine Ait Görüntüleri! Müge Anlı’nın Eski Hali…

Araştırmacı-gazeteci Müge Anlı’nın 1996 yılına görüntüleri şaşırttı. Müge Anlı’nın magazin programı sunuculuğu ve muhabirliği yaptığı 1996 yılına ait görüntüler zaman ne çabuk geçiyor dedirtti.

Müge Anlı'nın Magazin Programı Sunduğu Yıllar, 1996 Yılında Müge Anlı, Müge Anlı'nın Gençliği
Müge Anlı’nın Magazin Programı Sunduğu Yıllar, 1996 Yılında Müge Anlı, Müge Anlı’nın Gençliği

Anlı’nın 1996 yılında magazin programı sunuculuğu ve muhabirliği yaptığı döneme ait görüntüler izleyenleri geçmişe götürdü. Müge Anlı ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile tüm Türkiye tarafından tanınıyor ve seviliyor. Sevenleri tarafından her yönü ile merak edilen Müge Anlı’nın yaklaşık 24 yıl öncesine ait görüntüleri izleyicilerini şaşırttı. Ek olarak bir kullanıcı ise şu yorumu yapmış… “Magazin muhabirliğinden bir ülkenin vicdan, ahlak, adalet sembolü haline gelebilmek. Tebrikler.”

Müge Anlı'nın Magazin Muhabirliği
Müge Anlı’nın Magazin Muhabirliği, Müge Anlı’nın Gençliği

Müge Anlı’nın sunduğu mağazin TV programında, Mahsun Kırmızıgül ve gazinocular kralı Fahrettin Aslan’ın oğlu Sacit Aslan’la yaptığı röportaj yer alıyor. Anlı’nın kariyerinin başlangıç dönemlerine ait bu video ise Müge Anlı’nın o yıllardan başarılı olacağının sinyallerini taşlıyor. İşte O Görüntüler…

Müge Anlı Eski Hali, Müge Anlı Magazin Programı
Müge Anlı Eski Hali, Müge Anlı Magazin Programı

Müge Anlı’nın Eski Hali ve 1996 Yılında Magazin Programı Yaptığı Yıllar… İşte O Video!

Videoda Müge Anlı, 1996 yılında çekilen bir magazin programında sunuculuk yapıyor. Müge Anlı, videoda henüz toy bir muhabirken bile güzel diksiyonu ve soruları ile iyi bir gazeteci olacağının sinyallerini veriyor.

Müge Anlı Kimdir? Hayatı, Biyografisi ve Kariyeri…

Müge Anlı ile Tatlı Sert programından önce bir çok programda sunmuştur. Anlı, televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başladı. Daha sonra Şenay Düdek’le Kanal D’de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin programını yapmıştır. Ayrıca aynı programa Düdek Cenk Eren’le FOX’ta, Anlı ise Pakize Suda ile beraber Kanal D’de devam etmiştir. En sonunda Dobra Dobra’da ki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp tam anlamıyla sunuculuğa geçmiştir.

Müge Anlı’nın Kimdir? Hayatı, Biyografisi ve Kariyeri – Müge Anlı İle Tatlı Sert ATV

Atv’de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaktadır. Tatlı Sert’in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin yapmış olduğu Film Gibi adlı programı sunmuştur. Daha sonra Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk etti. Ayrıca özel hayatı ile ilgili çok fazla bilgi edinilmese de bir kızı ve çok sevdiği bir köpeği bulunmaktadır.

Müge Anlı Kimdir? Müge Anlı ile Tatlı Sert ATV

Kaç Yaşında?

Lidya Müge Akdağ

Müge Anlı’nı yaşı merak edilen seyircileri ve takipçileri tarafından çok merak edilen bir konu. Fakat yaşını hiç göstermediği de aşikar. Şu anda Müge Anlı 48 yaşında ve 1.64 boyunda başarılı bir sunucudur. Müge Anlı, 2008’den bu yana yaklaşık 12 yıldır Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunuculuğunu yapmaktadır. Ayrıca Müge Anlı’nın Lidya Müge Akdağ isimli bir kızı bulunmaktadır.

Ek olarak Facebook Sayfamızı Takip Edin

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et