Acun Ilıcalı Dudak Uçuklatan Fiyata İngiliz Takımını Satın Alıyor!

Acun Ilıcalı 20 Milyon Sterline yani 261.224.000,00 Türk Lirasına İngiliz takımı Hull City’i satın alabilir. Ilıcalı, İngiltere’nin Hull City takımını satın almak için çalışmalara başladı.

Acun Ilıcalı Hull City Futbol Takımını Alacak, Acun Ilıcalı'nın Alacağı Futbol Takımının Fiyatı 20 Milyon Sterlin
Acun Ilıcalı Hull City Futbol Takımını Alacak, Acun Ilıcalı’nın Alacağı Futbol Takımının Fiyatı 20 Milyon Sterlin

Medya patronu Acun Ilıcalı, İngiltere’den takım satın almak için çalışmalara başladı. Ilıcalı’nın Hull City’yi istediği iddia edilirken, takımın sahibi Mısırlı iş insanı Assem Allam ile büyük ölçüde anlaştığı belirtildi. Ilıcalı’nın Hull City için 30 milyon sterlin ödeyeceği aktarıldı.

“Ülkemizin Bayrağını Hull City ile Dalgalandırmak İstiyorum”

Ilıcalı, “İngiltere’de ülkemizin bayrağını Hull City’nin başarısıyla dalgalandırmak istiyorum. Hull City’nin inşallah ileride hocasından, belli futbolcularına kadar Türklerden oluşmasını istiyorum. Hedefim dünyada ses getiren bir takım oluşturmak” ifadelerini kullanmıştı.

Takımın Değeri 20 Milyon Sterline Ulaşabilir!

Hull City, İngiltere Championship’te mücadele ediyor. Takımın Premier Lig’e yükselmesi halinde 20 milyon sterlin civarında daha ödeme yapılacağı aktarıldı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et