Müge Anlı’da İnanılmaz Dolandırıcılık Hikayesi! 2 Milyon Lira Dolandırıldılar!

Müge Anlı’da İnanılmaz Dolandırıcılık Hikayesi! Evinizde Büyü Var Dediler… Bidon Bidon Altın Gösterdiler ve Binlerce Dolar Aldılar!

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında başlangıçta evlilik dolandırıcılığı olarak medyaya yansıyan olayda daha sonra bir kişinin farklı bahanelerle 5 aileyi 2 milyon lira dolandırdığı ortaya çıktı.

Müge Anlı, Dolandırıcılık, İnanılmaz Dolandırıcılık Hikayesi
Müge Anlı, Dolandırıcılık, İnanılmaz Dolandırıcılık Hikayesi

Adile Yeşilgöz isimli genç kadın sosyal medyadan İhsan Çapar isimli bir kişi ile tanıştı. Adile Yeşilgöz bu kişi ile nişanlandıktan sonra İhsan Çapar isimli adam abisini şeyh olarak tanıttı. Daha sonra evinizde büyü var ayrıca evinizde gömü var diyerek bu büyüyü bozmak için kum getirin dedi. Kum ve tuz isteyen adam yarım saat toprağa baktıktan sonra, evin altında 500 kilo altın var dedi.

“Bidonlar Dolusu Altın Gösterdiler”

Bidonlar alan İhsan Çapar ve abisi Mecit Çapar isimli kişi getirdikleri bidonların üzerine mum yakarak ışıkları söndürdü ve çeşitli numaralarla bidonların üzerinde altınlar gösterdiler. Evde ki dolarlar, altınlar ve paraları isteyen kişiler gerçek paraları alıp sahtelerini yaktılar. Bir çok şey isteyerek büyüyü bozacaklarını söyleyen bu kişilerin büyü, gömü ve üç harfliler gibi çeşitli bahanelerle bir çok kişiyi 2 milyon TL’ye yakın dolandırdığı öğrenildi.

İhsan Çapar, Dolandırıcı, Müge Anlı
İhsan Çapar, Dolandırıcı, Müge Anlı

Programa Telefonlar Yağdı

Adile Yeşilgöz ve babasının programa katıldığı gün seyircilerden telefon yağdı. Bir çok kişi arayarak aynı kişi tarafından çeşitli bahanelerle dolandırıldığını söyledi. Programa gelen telefonlarda 5 aile kafe açmak, evlilik ve gömü bahaneleri ile dolandırıldıklarını söyledi. Programa bağlanan İhsan Çapar isimli kişi ise tüm bu iddiaları yalanlayarak Adile Yeşilgöz ile ikinci evliliğimi yapacaktım dedi. Bunun üzerine Müge Anlı sert çıkarak Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına göre iki defa evlenemezsin dedi.

Programa Sihirbaz Gelip Numarayı Anlattı!

Getirdikleri boş bidonları çil çil altın dolu gösteren dolandırıcıların foyasını programa gelen sihirbaz dragon ortaya çıkardı. Bidonların üzerine çarşaf sererek dikkat dağıtan dolandırıcıların nasıl yaptığını sihirbaz dragan ayrıntılarıyla anlattı.

Müge Anlı'da Sihirbaz Dolandırıcılık Numarasını Anlattı, Sihirbaz Dragon
Müge Anlı’da Sihirbaz Dolandırıcılık Numarasını Anlattı, Sihirbaz Dragon

Bidonların kapaklarını ters olarak üzerine konduğunu anlatan mağdurların iki kapak üst üste konarak kandırıldıklarını anlattı. Üzerine plastik bir kapak koyarak da insanları kandırabileceklerini anlattı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et