Müge Anlı’nın Programına Sihirbaz Geldi!

Müge Anlı’nın Progrmına Sihirbaz Gelerek Dolandırıcılık Numaralarını Anlattı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına hafta başında katılarak dolandırıldıklarını söyleyen Adile Yeşilgöz ve babasının programa katılmasından sonra çeşitli illüzyon numaraları ile bir çok kişinin daha kandırıldığı ve bu kişilerin toplamda 2 milyon TL’ye yakın bir rakam dolandırıldıkları öğrenilmişti. Müge Anlı’nın programına katılan Sihirbaz Dragon, dolandırıcıların yöntemlerini ve insanları nasıl kandırdıklarını anlattı.

Müge Anlı'nın Programına Sihirbaz Geldi
Müge Anlı’nın Programına Sihirbaz Geldi

“Boş Bidonları Çil Çil Altınlarla Dolu Gösteriyorlar”

Getirdikleri boş bidonları çil çil altın dolu gösteren dolandırıcıların foyasını programa gelen sihirbaz dragon ortaya çıkardı. Bidonların üzerine çarşaf sererek dikkat dağıtan dolandırıcıların nasıl yaptığını sihirbaz dragan ayrıntılarıyla anlattı.

Müge Anlı'da Sihirbaz Dolandırıcılık Numarasını Anlattı, Sihirbaz Dragon
Müge Anlı’da Sihirbaz Dolandırıcılık Numarasını Anlattı, Sihirbaz Dragon

Bidonların kapaklarını ters olarak üzerine konduğunu anlatan mağdurların iki kapak üst üste konarak kandırıldıklarını anlattı. Üzerine plastik bir kapak koyarak da insanları kandırabileceklerini anlattı. Ayrıca karanlık ortamlarda çeşitli yansımaların da kullanılarak bidonların altın dolu gösterilebileceğini söyleyen sihirbaz Dragon, bir avuç altın ile insanlarda böyle bir algı yaratabileceklerini gösterdi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et