Gül Ayalp’ın Cesedi Bulundu! – Müge Anlı Haberleri

2 çocuk annesi Gül Ayalp 4 mart tarihinde kayıplara karıştı. Ailesi kayıp kadını aramak için Müge Anlı’nın ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. 

Gül Ayalp şizofreni hastası ve madde bağımlısı olduğu iddia edilen Kemal Ayalp ile evliydi. Kemal Ayalp daha önce çeşitli suçlardan 8 yıl cezaevinde yatmış 2014 yılında çıktıktan sonra eşi Gül Ayalp ile aralarında sürekli olarak sorunlar yaşıyorlardı. Kemal Ayalp karısını defalarca dövmüş, pompalı tüfek ile Gül Ayalp’ın kız kardeşi Ayşegül Efilti’nin evine ateş açmış ve Gül Ayalp’ın elmacık kemiklerini ve burnunu kırarak yaralamıştı.

Suriye Sınırına Götürmüş…

Kemal Ayalp’ın eşi Gül Ayalp’ın kendisini aldattığını ve aldattığı kişilerle yüzleştireceğini söyleyerek kayıp kadını Suriye sınırına götürerek senin “başörtünü çıkarır sınırın öbür tarafına atarım” dedi. Ateş ettiği fakat kendini korumak isteyen kadının silahı itmesiyle kendisini yaraladığı ortaya çıktı. Kahramanmaraş’ta hastaneye giden kadının şikayetçi olmadığı belirtildi. Şizofren hastası Kemal Ayalp’ın psikolojik sorunları olduğunu kabul eden ailesi’de kadının öldürülmüş olabileceğini düşünüyor.

Gül Ayalp Kayıp…

Müge Anlı’ya konu olan olayda 4 mart tarihinden itibaren 2 çocuk annesi Gül Ayalp’a ulaşılamıyor. Eşi Kemal Ayalp’a da ulaşılamıyor. Gül Ayalp’ın kız kardeşi, Kemal Ayalp’ın denetimli serbestliği olduğu  ve pompalı tüfekle Gül Ayalp’in kız kardeşi Ayşegül Efilti’nin evini basan adamın yakalanmadığını belirtti. Jandarma’nın ihmali olduğunu düşünen kayıp kadının ailesi konularla ilgili tekrardan şikayetçi olacaklarını söylediler. Gül Ayalp’ın hayatta olup olmadığı ise bilinmiyor. Müge Anlı ise kayıp kadının bulunması için daha sonraki bölümlerde konuyu işlemeye devam edecek.

22 Mart 2018 Güncelleme… Gül Ayalp Öldü Mü ?

Kemal Ayalp’ın 18 yaşında ki sevgilisi kayıp olan Gül Ayalp’ın Kemal Ayalp tarafından başından vurulduğunu ve kucağında can verdiğini söyledi. Şok olan Gül Ayalp’ın ailesi artık kızlarının sağ olmadığını düşünerek genç kadının en azından cesedine ulaşmak istiyor. Ayrıca Kemal Ayalp’ın yayına çıkılan ilk gün yakalandığı, arabasında kan izleri olduğu, İstanbul Kartal’da yakalanan adamın serbest bırakıldığı da söyleniyor. Denetimli serbestlikle dışarıda dolaşan adamın neden polisler tarafından yakalanıp savcılar tarafından serbest bırakıldığı ise bilinmiyor. Şimdi ise ailesi tüm bu yıkımlarla ve kayıp kızlarının acısını yaşarken birde daha önce evlerine pompalı tüfek ile saldıran Kemal Ayalp’ın kendilerine de zarar vermesinden korkuyorlar. Müge Anlı kayıp kadın ile ilgili programında haberlerini sürdürecek.

Konu İle İlgili Haberimiz Güncellenecektir. Bizi Takip etmeyi ve sayfamızı beğenmeyi unutmayın…

Gül Ayalp’ın Cesedi Bulundu Haberi İçin Tıklayınız… 

 

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et