Dilara Kandak’ın Cinayetini Cep Telefonu Çözecek

Dilara’nın Cep Telefonu Bulunursa Cinayet Çözülecek…

İki çocuk annesi Dilara Kandak’ın cesedi Antalya Korkuteli ilçesinde ormanlık alanda toprağın içine kısmen gömülü ve çıplak bir şekilde bulunmuştu. Fakat katil ya da katilleri henüz yakalanamadı. Olay Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programına da konu oldu. Yayına katılan Dilara Kandak’ın ailesi kızlarını aradılar. Müge Anlı’ın programında şüphelenilen kişilerden olan Bilal Sayılır, Velik Bıyıklı ve arkadaşları Mehmet Can Ozan’ında konuşmaları yer aldı. Dilara Kandak’ın cep telefonu sinyalinin en son Beli Bıyıklı ve Bilal Sayılır’ın bulunduğu aynı mevkiden gelmesi şüpheleri oldukça artırdı.

Polis Dilara Kandak’ın Cep Telefonunu Arıyor!

Polis, 24 Ocak’ta kaybolan ve öldürüldükten sonra toprağa gömülü halde bulunan 2 çocuk annesi 23 yaşındaki Dilara Kandak’ın cinayeti  son incelemelerde göre 16-20  gün önce öldürüldüğü düşünülüyor. Polis, cinayetin kayıp olan cep telefonunun bulunması halinde çözüleceğini belirtiyor. Dilara Kandak’ın, boğularak öldürüldükten sonra ağzı, elleri ve ayaklarının koli bandı ile bantlanması ve hiçbir zorlama izi olmaması cinayetin profesyonelce işlendiğini ortaya koyuyor.

İhbar Bekliyoruz


Jandarmadan olayı devralan Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Masası’nın kurduğu özel ekip adeta iğne ile kuyu kazıyor. Deneyimli cinayet dedektiflerinin görev aldığı ekip, Korkuteli ilçesindeki MOBESE kayıtlarını incelemeye devam ediyor. Cinayet masası ekipleri Dilara Kandak’ın kaybolduğu 24 Ocak’ta cep telefonu sinyalinin kesilmesi üzerinde durulduğunu açıkladı. Polis, kayıp cep telefonunun bulunması için en son sinyal verdiği noktanın belirlendiğini ifade etti. Ekipler ayrıca genç kadının 24 Ocak’ta kaybolmasına rağmen yakınlarının 12 Şubat’ta polise başvurmasının kuşku yarattığını bildirdi. Olayla ilgili yapılacak küçük bir ihbarın Dilara Kandak cinayetinin failinin ortaya çıkaracağını vurgulayan polis, “Bu konuda ihbar bekliyoruz” dedi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et