Ecrin Kurnaz Sonradan O Alana Atılmış…

Ecrin Kurnaz’ın Cesedi Sonradan Bulunduğu Alana Bırakılmış

Ecrin Bebek olayı ile ilgili Jandarmanın daha önce o bölgeyi aradığı ve kemik parçalarının orada olmadığı ifade edildi. Savcılık olay ile ilgili açıklama yaparak minik Ecrin’in beden bütünlüğünün bozulduğunu ve kafatası ve vücudunun ayrıldığını açıkladı. Olay ile ilgili araştırma yapan savcılık Minik Ecrin’in tüm beden parçalarını bulabilmek için bölgede geniş arama başlattı.

Ecrin Bebek Son Dakika

Ecrin Kurnaz’ın Cesedi Sonradan O bölgeye Atıldı

Kemikler ile Minik Ecrin’e ait ayakkabı ve kıyafetleri bulduğu bölgede, bu sabah yeniden arama çalışması başlatıldı. Bölgeye takrardan gelen AFAD ve Jandarma ekipleri, savcı nezaretinde dere yatağında arama çalışması yürütüyor. Çalışmalarda AFAD’ın ‘Abrek’ isimli kadavra köpeği de kullanılıyor.

Ecrin Bebek
Ecrin Bebek

Bu arada, kemiklerin bulunduğu, Ecrin ailesinin evine 6 kilometre mesafedeki alanın daha önce ekiplerce tarandığı ortaya çıktı. Ecrin’e ait olduğu değerlendirilen kemiklerin sonradan o bölgeye bırakıldığının tahmin edildiği bildirildi.

Üvey Amca Özkan Kurnaz Takibe Alındı

Özkan Kurnaz

Vezirköprü Cumhuriyet Savcılığı’nın ‘kişiyi hürriyetinden alıkoyma ve kasten adam öldürme’ suçlarına ilişkin olarak başlattığı soruşturma da genişletildi. Savcılık ile polis ve jandarma ekipleri, soruşturmada aile içi bazı ilişkileri mercek altına aldı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et