Ecrin Kurnaz Cinayetinde Sıcak Gelişme

Ecrin Kurnaz’ın Diğer Ayakkabısı da Bulundu

1,5 yaşında ki Ecrin Kurnaz 7 Mayıs’ta oyun oynadığı evin önünden kaçırılmıştı. Geçtiğimiz gün minik Ecrin’in ayakkabısı ve yırtılmış kazağı bulundu. Öte yandan olay ile ilgili baş şüpheliler Özkan Kurnaz ve Hacer Kurnaz sessizliklerini bozmazken, Özkan Kurnaz olayı itiraf etmedi. Jandarmanın daha önce o bölgeyi aradığı ve kemik parçalarının orada olmadığı ifade edildi. Savcılık olay ile ilgili açıklama yaparak minik Ecrin’in beden bütünlüğünün bozulduğunu ve kafatası ve vücudunun ayrıldığını açıkladı. Olay ile ilgili araştırma yapan savcılık Minik Ecrin’in tüm beden parçalarını bulabilmek için bölgede geniş arama başlatmıştı. Ecrin’in diğer ayakkabısıda bulundu.

Ecrin Kurnaz Son Dakika Gelişmesi
Ecrin Kurnaz Son Dakika Gelişmesi

Ecrin Kurnaz ile İlgili Yapılan Arama Çalışmalarında Diğer Ayakkabı ve Elbise Parçaları Bulundu

Ecrin Bebeğin Ayakkabısı Bulundu
Ecrin Bebeğin Ayakkabısının Diğer Teki de Bulundu

AFAD ve jandarma bölgede insan zinciri oluşturarak iğne düşşe bulmaya çalışırken, Ecrin Kurnaz’ın diğer ayakkabısı bulundu. Savcılıktan adli tıp raporu beklenirken, Mehmet Şevki Sözen savcılıktan gelen bilgileri bilmiyoruz ama bu olayın yakında aydınlatılacağını açıkladı.

Kemiklerin Ecrin’e Ait Olduğu Pazartesi ya da Salı Netleşecek

Müge Anlı 30 Mayıs 2019
Müge Anlı 30 Mayıs 2019

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Ecrin Kurnaz ile İlgili cinayet hakkında konuşurken bulunan kemiklerin Ecrin’e ait olup olmadığı yönünde ki çalışmalarla ilgili kemiklerin Ecrin’e ait olduğunun önümüzdeki hafta pazartesi yada salı günü çıkacağıını söyledi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et