Ebrar Karakurt Kimdir? Kaç Yaşında? Sevgilisi Kim?

Geçtiğimiz günlerde, özel hayatıyla gündeme getirilen voleybol oyuncusu Ebrar Karakurt’un hakkında bilinmesi gereken detayları sizler için derledik. Ebrar Karakurt henüz 12 yaşındayken VakıfBank Spor Kulübünde başlamıştır. Bugün kariyeri olarak tutkuyla devam ettiği voleybolda başarılarıyla adından söz ettirmektedir. Peki, 2000 doğumlu Tokyo Olimpiyatlarında gurur kaynağı olan Filenin Sultanlarının smaçörü olan Ebrar kimdir? Ünlü voleybolcunun boyu kaç ve nereli? Ebrar şu anda hangi takımda oynuyor?

17 Ocak 2000 tarihinde doğan Türk voleybolcu, Ebrar Karakurt. Pasör çaprazı olarak oynayan smaçör Karakurt’un boyunun 1.96 metre olduğu bilinmektedir. VakıfBank formasıyla yıldızlar ve gençler kategorisinde Türkiye şampiyonluğu yaşayan 2000 doğumlu smaçördür. U23 Milli Takımı’yla Tokyo Olimpiyatlarında Dünya Şampiyonu olmuştur. Ebrar Karakurt, U18 Milli Takımı’yla mücadele ettiği Dünya Şampiyonası’nda büyük şampiyonluğun yanında ‘En İyi Smaçör’ ödülünü de almaya hak kazanmıştır.

2021 yılı itibarıyla edinilen şampiyonluğun ardından geçtiğimiz sezon başladığı İtalya takımı Igor Gorgonzola Novara’nın oyuncusudur. Ayrıca Türkiye kadın millî voleybol takımının oyuncusu olarak voleybol kariyerine devam etmektedir.

2021 Mayıs ayında anlaşma imzaladığı İtalya liginin bilindik ve güçlü takımı Igor Gorgonzola Novara ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Başarılarıyla adından söz ettiren Ebrar, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla gündemde kullanılmak istenmiştir. Çeşitli haber sitelerinde, sevgilisi olduğu imajıyla veya cinsel yönelimine yönelik yorumlarla paylaşılmıştır. Fakat sporcuya sosyal medyadan destek hashtagleri oluşturuldu. Ayrıca cinsel yönelimin ya da özel hayatın magazin malzemesi olarak kullanılmadığı başarılarıyla adından söz ettiren hayat hikayelerini sizler için derledik.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et