Çağlar Ökten Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Çağlar Ökten’in Hayatı..

Çağlar ÖktenSeda Sayan‘a evlilik teklif etti. Seda Sayan ile birlikte çalışan Çağlar Ökten evlilik teklifine ‘evet’ cevabını aldı. Peki, Çağlar Ökten kimdir, kaç yaşında?

Seda Sayan birlikte çalıştığı müzisyen arkadaşından evlilik teklifi aldı. Seda Sayan evlilik için teklife ”Evet” yanıtını verdiği iddialar arasında. Nikah masasına yedinci kez oturacağı bilinen sanatçı ile müzisyen hazırlıklara başladı. Sayan, bir röportajında daha önce yaptığı evliliklerde sadece çocuğunun babası olduğunu söylediği kişi dışında evlendiği insanları saymadığını dile getirmişti. Ayrıca evliliğe hazır olduğunu ve o kişiyi beklediğini de sözlerine eklemişti. İşte evlilik teklifi aldığı o isim haberimizin devamında…

Ünlü Müzisyen Çağlar Ökten

Çağlar Ökten’in Hayatı

Çağlar Ökten, 1987 doğumlu ve Mersinlidir. 1 evlilik yapmış olup 11 yaşında bir oğlu vardır. Müziğe ayrı bir düşkünlüğü olup küçük yaşlarda yeteneğini keşfetmiştir ve bu yolda dayısının işlettiği düğün salonunda sahne kariyerine başlamıştır. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Mesleği gereği, klasik türk müziği eğitimi de almıştır. Sayan’ın sunduğu televizyon programında solistlik ve vokalistlik ile devam ediyor. Aynı zamanda Seda Sayan ile ortak projelerde birlikte yapımcılık çalışmaları yapıyorlar. Albüm çalışmalarında beraber fikir birliği içerisinde bulunuyorlar.

Seda Sayan’ın kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten

Seda Sayan ile Çağlar Ökten Nikah Masasına Oturuyor!

Uçankuş ekranlarına açıklamada bulunan Seda Sayan, Çağlar Ökten ile evlilik kararlarını şöyle açıkladı:

Ünlü sanatçı açıklıkla ve samimiyetle cevap verdi. ”Teklif aldığım doğru, Çağlar daha önce 1 evlilik yapmış ve 11 yaşında oğlu var, şu an her şey yolunda gidiyor. Çok iyi anlaşıyoruz. Hayırlısı olsun.”

Sayan, Instagram hesabından açıklamasını Çağlar Ökten ile yanak yanağa fotoğraflarının bulunduğu ”Evleneceksen Gel” adlı şarkısıyla paylaştı.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et