Son dakika: Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi ayrılık kararı aldı!

Sosyal medya fenomeni ve YouTuber olan Şeyma Subaşı‘nı ”Var Mısın Yok Musun” yarışmasında tanımıştık. Bu yarışmadan sonra Acun Ilıcalı ile ilişkileri ile gündeme gelmişti. Acun Ilıcalı ile 2017 yılında St. Tropez’de dünyaevine girip, çiftlerin Melisa Ilıcalı adlı bir kızları olmuştu. Ancak 14 ay sonra tek celsede anlaşmalı olarak boşanmışlardı..

Subaşı, 2021 yılında Mısırlı yatırımcı Muhammed Al Saloussi ile bir ilişki yaşamaya başladı. Çiftlerin sosyal medya paylaşımlarından nasıl büyük bir aşk yaşadıklarını gösteriyorlardı. Ancak bu mutluluk kısa sürdü.. Büyük aşk neden bitti? Aralarını bozan başka biri mi vardı? İşte Ayrılık kararının perde arkası…

Şeyma Subaşı ve Sevgilisi Muhammed Al Saloussi

Hediyeler Sahte Çıktı, Bir Günde Pembe Hayaller Soldu…

Şeyma Subaşı ile Muhammed Al Saloussi bir süredir sallantılı ilişkileri ile gündem olmuştu. 2021 yılında Şeyma Subaşı aldığı evlilik teklifini hayranlarıyla paylaşmasının ardından bir bebek beklediklerini söylemişti. Muhammed Al Saloussi ile beraber dünyayı geziyor, sevgilisinin aldığı pahalı hediyeleri büyük bir mutlulukla paylaşıyordu. Ancak çok kısa bir süre sonra bu ihtişamlı hayat bir hüsranla sonuçlanmıştı. Muhammed Al Saloussi’nin kimliği belirsiz bir dolandırıcı olduğu ve hediyelerinin sahte olduğu ile magazin sayfalarında boy göstermişti. Şeyma Subaşı bu haberin ardı arkasına bekledikleri bebeklerini kaybettiğini ve bazı anlaşmazlıklar gereği ayrılma kararı aldıklarını söylemişti.

Doğum Gününde Gelen Gizemli Çiçek

Şeyma Subaşı, attığı her adımı sosyal medya hesaplarından paylaşıyordu ancak bir süredir sakladığı yeni birisi mi vardı akıllarda soru işareti bırakmıştı. Öyle ki Muhammed Al Saloussi yeniden barışmak için evine buket dolusu bir çiçek göndererek niyetini açıkça belli etmişti. Çift ilişkilerine bir şans daha verme kararı almıştı.

İkinci Kez Ayrılık Kararı!

İstanbul’a dönmesinin ardından Muhammed Al Saloussi’yi ailesiyle tanıştıran Şeyma Subaşı, ikinci kez ayrıldıklarını duyurdu. Konuyla alakalı 3.1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından açıklamalarda bulunan Subaşı, fikir ayrılıkları nedeniyle ilişkilerini sonlandırdıklarını ifade etti. Son olarak basına konuyla ilişkili ”Yaşadığım hassas sürece saygı gösterin” dedi.

Instagram Hesabından Fotoğrafları Kaldırmadı!

Sosyal Medya hesaplarını aktif olarak kullanan Şeyma Subaşı, Muhammed Al Salouissi ile ayrılıklarının ardından birlikte çekildikleri fotoğrafları silmedi. Hayranlarından tepki yağdı. Bir kısmı çiftin ayrılıklarına üzüldüğünü, bir kısmı ise ”Bu fotoğrafları silmeyi unutmuşsun” diyerek yorumlarda bulundu. Bu paylaşımlar akıllarda soru işareti bıraktı. Bakalım Şeyma Subaşı ilerleyen zamanlarda yeni bir aşk kararı ile yeniden hayran kitlesinin karşısına çıkacak mı?

İşte Şeyma Subaşı’nın Instagram Hesabından Silmediği o Fotoğraflar!

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et