Zeynep Bastık Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Boyu Kaç?

Zeynep Bastık Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Boyu Kaç? Sevgilisi Kim? Üniversite Okudu Mu? Hayatı, Eğitimi ve Biyografisi…

Youtube’da şarkıları ile ünlenen Zeynep Bastık, 8 Temmuz 1993 yılında Çanakkale’de doğmuştur. Şu anda 30 yaşında olan ünlü şarkıcı, 163cm boyunda ve 52 kilodur. Henüz 3 Yaşında iken İzmir’e taşınan Bastık, lise yıllarından itibaren müzik ve oyunculuk eğitimi almıştır. Ayrıca annesi halk oyunları öğretmeni olan Bastık bir ara Anadolu Ateşi’nin seçmelerine de katılmıştır.

Zeynep Bastık Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Hayatı, Yaşamı ve biyografisi
Zeynep Bastık Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Hayatı, Yaşamı ve biyografisi

Zeynep Bastık, 8 Temmuz 1993 yılında Çanakkale’de doğmuştur. 30 yaşında olan ünlü şarkıcı, 163cm boyunda ve 52 kilodur. 3 Yaşında İzmir’e taşınan Bastık, lise yıllarından itibaren müzik ve oyunculuk eğitimi almıştır. Ayrıca annesi halk oyunları öğretmeni olan Bastık bir ara Anadolu Ateşi’nin seçmelerine de katılmıştır. Daha sonra ünlü şarkıcı lise eğitimini bitirmiş, üniversite eğitimine zamanı olmadığını söylemiş ve üniversite eğitimi almayarak Murat Dalkılıç’ın vokalisti olarak İstanbul’a gelmiştir.

Zeynep Bastık’ın Eğitim Hayatı ve Müzikle Tanışması

Zeynep Bastık, eğitim hayatına İzmir’de başlamıştır. Ortaokul ve Liseyi İzmir’de okumuştur. İlk olarak müzik hayatı ise lise yıllarında başlamıştır. Daha sonra Murat Dalkılıç’ın vokalistliğini yaparak profesyonel müzik hayatına başlamıştır. Sonrasında üniversite eğitimi almamış bunun yerine erken hayata atılmayı tercih etmiştir.

Zeynep Bastık Kimdir?
Zeynep Bastık Kimdir?, Kaç Yaşında? Nereli?

Zeynep Bastık, daha sonra kendi albümünden çıkış parçası olan Fırça şarkısı ile müzik dünyasına tamamen adım atmıştır. Sonrasında Murat Dalkılıç’ın ‘Bi Güzellik Yap’ albümündeki ‘Lüzumsuz Savaş’adlı şarkıya yaptığı düet ile tanınmıştır. Ek olarak Umuda Kelepçe Vurulmaz, Yasak Elma ve Adı Mutluluk dizilerinin kadrosunda yer almıştır.

Aşk Hayatı

Şarkıcı oyuncu Zeynep Bastık daha önce Çukur dizisinde Aliço karakterini canlandıran oyuncu Rıza Kocaoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştır. Daha sonra Zeynep Bastık, Tolga Akış ile aşk yaşamaya başlamıştır. İkili instagram hesabından şu fotoğrafı paylaşmıştır. Bastık fotoğrafa birde şu notu düşmüştür. “Nereye dersen, oraya gelirim. Senin olduğun her yer benim evim.. İyi ki doğdun aşkımmm hayatta en sevdiğim şey sensin”. işte o fotoğraf ve sevgilisi Tolga Akış…

Zeynep Bastık'ın Sevgilisi, Tolga Akış
Zeynep Bastık’ın Sevgilisi, Tolga Akış

Oyunculuk Hayatı

Oyunculuk hayatında ise Zeynep Bastık, Adı Mutluluk, Sil Baştan gibi diziler ile ekranlarda kendisini göstermeye başlamıştır. Daha sonra Fox TV ekranlarında yayınlanan Umuda Kelepçe Vurulmaz adlı dizi ile izleyicilerin dikkatini çekmiştir. Ayrıca, Yasak Elma dizisinin kadrosunda da yer almıştır.

Zeynep Bastık Oyunculuk Yaşamı
Zeynep Bastık Oyunculuk Yaşamı

Adı Mutluluk ve Sil Baştan dizileri ile oyunculuk kariyerinin Fox TV ekranlarında başladığı söylenilebilir. Son olarak Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde Rüya karakterine hayat veren Zeynep Bastık Youtube kanalından akustik müzik yapmakta ve bir çok parçayı seslendirmiştir.

Zeynep Bastık İbrahim Selim İle Bu Gece Programı
Zeynep Bastık İbrahim Selim İle Bu Gece Programı

Rol aldığı diziler, filmler ve programlar ise şöyle;

  • 2018 -Yasak Elma (İrem) (TV Dizisi) 2018 – Altın Tepsi
  • 2016 -Umuda Kelepçe Vurulmaz (Rüya) (TV Dizisi)
  • 2015 -Adı Mutluluk (Gonca Gül Duran) (TV Dizisi)
  • 2019 -İbrahim Selim ile Bu Gece adlı onedio’un Youtube kanalında programa da katılmıştır.

Elidor Reklamında Oynamış ve Bu Reklamdan 2 Milyon Lira Kazandığı İddia Edilmiştir.

Youtube ve İnstagram Hesapları

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et