Yunus Kahraman Müge Anlı’ın Programına Katılacak!

Yunus Kahraman Müge Anlı’da 28 Ekim Pazartesi

1999 yılında Nilgün Kırlı başına odunla vurduktan sonra boğarak öldüren Yunus Kahraman 15 yıl boyunca cezaevinde yattıktan sonra af nedeniyle tahliye edilmiş bundan yaklaşık 2 yıl sonra ise Özlem akustanın kaybı ile ilgili İzmir Emniyetinin dikkatini çekmişti. Özlem Akusta’nın kredi kartlarını kullanan Yunus Kahraman ellerinden teşhis edilmiş ve Özlem Akusta ile o gün beraber olduğunu itiraf etmişti. Nilgün kırlı cinayeti Özlem Akusta kaybı ve Gülümser Bulut cinayeti ile ilgili bu üç kadının en son görüştüğü kişi olan Yunus Kahraman Müge Anlı ile sert programına röportajla katılmıştı.

Gülümser Bulut Cinayeti - Yunus Kahraman - Hatice Ayhan
Gülümser Bulut Cinayeti – Yunus Kahraman – Hatice Ayhan

Akusta’nın kaybolduğu gün en son görüşen kişi olan Yunus Kahraman aynı zamanda Gülümser Bulut cinayetinde de Gülümser Bulut’un görüştüğü en son kişi olarak biliniyor. 28 Ekim Pazartesi günü Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılacak olan Yunus Kahraman’ın bu iddialara ne cevap vereceği ise henüz bilinmiyor. fakat Özlem Akustanın en son görüştüğü kişi olan ve kredi kartlarından 800 lira para çektiği için yargılanıyor aynı zamanda Gülümser Bulut’un evine gittiği saat 11’den itibaren Gülümser Bulut’un Telefon sinyalini kesildiyse bilinen bir başka gerçek.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et