Yunus Kahraman Müge Anlı’da Canlı Yayında!

Şüpheli Yunus Kahraman Müge Anlı’ın Programına Bağlandı!

Sanık Yunus Kahraman’ın avukatı Ufuk Mansuroğlu Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Fakat Yunus Kahraman programa gelmezken Müge Anlı’nın programına canlı telefon bağlantısı ile katıldı. Kendisi ile ilgili şüphe duyulan olaylarla ilgili net bir açıklama yapamadı.

Yunus Kahraman Müge Anlı
Yunus Kahraman Müge Anlı

1999 yılında Nilgün Kırlı cinayetinden hüküm giyen ve 15 yıl cezaevinde yatan Yunus Kahraman, Özlem Akusta’nın kaybı ile ilgili teknik takipteyken Gülümser Bulut’un evine gittiği ortaya çıkmıştı. Müge Anlı’nın programına telefon bağlantısı ile katılan Yunus Kahraman, ilk ifadesinde Gülümser Bulut’un evine hiç gitmediğini, ve Gülümser Bulut ile kızını tanımadığını söylemişti. Fakat Gülümser Bulut’un evinde 2 saat 48 dakika vakit geçirdiği ortaya çıkınca ifadesini değiştirdi. Yunus Kahraman’a neden Gülümser Bulut’un öldürüldüğünün düşünüldüğü gün evine gittiğini sakladığı sorulunca ise net bir yanıt veremedi.

Gülümser Bulut Cinayeti Müge Anlı
Gülümser Bulut Cinayeti Müge Anlı

Gülümser Bulut’un evine gittiğini aile üyelerine de anlatmayan Yunus Kahraman, 2 saat 48 dakika geçirdiği teyzesinin evini sonraki günlerde bilmediğini söyleyerek konum istemişti. Özlem Akusta’ın kaybı da Yunus Kahraman’a sorulurken Yunus Kahraman bu olay ile ilgili yine net bir açıklama yapamadı. Özlem Akusta’ın kredi kartlarını kullanarak para çeken Yunus Kahraman elleri inceleninceye kadar bankamatikten para çektiğini de kabul etmedi. İzmir Emniyeti Özlem Akusta’nın kaybı ile ilgili Yunus Kahraman’ın o gün araç kiraladığı ve Özlem Akusta ile İzmir Karaburun’a gittiği ve yalnız döndüğü, döndükten sonra kredi kartlarından para çektiği HTS kayıtlar ve güvenlik kameralarından ortaya çıkmıştı. Yunus Kahraman’ın sürekli olarak yalan ifade verdiği ise Müge Anlı’nın ve seyircilerin gözünden kaçmadı. Müge Anlı tekrardan Yunus Kahraman’ı programa davet ederek gelip cevapsız soruları cevaplanmasını istedi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et