“Yeni Bir Parti” Kuruldu. Kurucuları Kimler ?

Yeni Bir Parti Nedir ? Ne Zaman Kuruldu ? Yeni Bir Parti’in Görüşü Nedir ?

“Yeni Bir Parti” Kuruldu. Kısaltması YBP Olacak Parti Yerel Seçimlere Kısa Bir Süre Kala Kurulurken Herkes Bu Yeni Partiyi Merak Etmeme Başladı. Peki Nedir Bu Yeni Bir Parti ? Yeni Bir Parti’in yönetiminde kurucuları arasında kimler var ? Yeni Bir Parti İl ve İlçe Teşkilatlarına Nasıl Üye Olunur ? Nasıl Görev Alınır Gibi Sorular da Ayrıca Merak Ediliyor. Yeni Bir Parti ile ilgili newstr.net Özel Haberinde…

Yeni Bir Parti Logo
Yeni Bir Parti Logo

“Yeni Bir Parti”yi Kim Kurdu ?

Abdullah Gül - Ahmet Davutoğlu
Abdullah Gül – Ahmet Davutoğlu

Yeni Bir Parti kendisini merkez sağda konumlandıran ve dört partinin seçmenini kucaklayacağını açıklayan bir parti oluşumu. Fakat Yeni Bir Parti’nin İnternet sitesinde de kimlerin kurduğuna dair herhangi bir bilgi yokken, il ve ilçe teşkilatların görevlendirmek için arayışları şimdiden başladı. http://www.yenibirparti.org/ sitesinden Yeni Bir Parti’nin internet sitesine ulaşan kullanıcılar 16 yıllık Ak Parti Yönetimini eleştiren ve tek partili oluşuma tepki gösteren bu parti ve kurucularını merak ediyor.

Yeni Bir Partiye Nasıl Üye Olunur ?
Yeni Bir Partiye Nasıl Üye Olunur ?

Yeni Bir Parti’ye Nasıl Üye Olunur ?

"Yeni Bir Parti" Nasıl Üye Olunur ?
Yeni Bir Parti’ye Nasıl Üye Olunur ?

Yeni Bir Parti, “Türkiye’ye uğur getirecek” sloganıyla yola çıktı. Yeni Parti ayrıca ekonomi, tarım, sağlık, eğitim, çevre, terörle mücadele, şehircilik ve mülteci sorunu gibi konularla ilgili açıklamalar yaparak il ve ilçe teşkilatlarına üyelik başvurusu yapılabileceğini açıkladı.

#YeniBirParti - http://www.yenibirparti.org/
#YeniBirParti – http://www.yenibirparti.org/

Yeni Bir Parti’nin Kurucuları Kim ?

 

Medya’da ise Yeni Bir partinin kurucuları arasında eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bülent Arınç ve Ali Babacan’ın olabileceği iddiaları yer alıyor.

 

Yeni Bir Parti Vaatleri Neler ?

Yeni Bir Parti Kendi sitesinden yayınladığı yazıda kendisini şöyle tanımladı ve şu ifadeleri kullandı;

“Kendisini merkez sağda konumlandıran ve dört eğilimi bir araya getirecek olan Partimizin kuruluş çalışmaları devam etmektedir. Kurucu kadromuz ve partimizin ismi, politika ve vaatlerimizin kadromuzun gölgesinde kalmaması için stratejik bir tercih olarak uygun göreceğimiz tarihe kadar açıklanmayacaktır”

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et