Asım Bayram Bulundu Mu ? Asım Bayram Öldürüldü Mü ? Müge Anlı

82 Yaşındaki Asım Bayram Bulundu Mu ? Asım Bayram Cinayeti

Müge Anlı Olası Bir Cinayeti Daha Ortaya Çıkarmak İçin Çalışıyor. Kayıp Asım Bayram Nerede ? Asım Bayram Öldürüldü Mü ? Asım Bayram Bulundu Mu ? Müge Anlı Asım Bayram’ın Öldürüldüğü Üzerinde Duruyor

Asım Bayram Bulundu Mu ? Asım Bayram Öldürüldü Mü ? Antalya Kepez

Antalya’da yaşanan olay ile ilgili Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk olan Asım Bayram’ın Yakınları 82 yaşındaki Asım Bayram’ın kayıp olduğunu ve evden üzerinde 600 bin lira para ile çıktığını söyledi. Asım Bayram 38 gündür kayıp ve her geçen gün canlı bulunma ihtimali düşüyor. Müge Anlı konu ile ilgili yaptığı araştırmada GPRS sinyallerini teker teker inceliyor ve plaka tespit noktalarının haritalarını çıkarıyor. Antalya’da yaşayan 82 yaşındaki Asım Bayram 22 Ocak günü sonra ortadan kayboldu. İki yıldır Ferluga Karatuğ ile birlikte yaşayan 82 yaşında ki  Asım Bayram oğlu ile telefonda en son 20 Ocak günü konuştu.

82 yaşında kiAsım Bayram Bulundu Mu ? Asım Bayram Öldürüldü Mü ? Müge Anlı

Emlakçı Olduğu Sölyenen Murat Bey Asım Bayram’ı Öldürdü Mü ? Ferluge Hanım Ne Dedi ?

Müge Anlı ve ekibi Antalya’da yaşanan olayı yerinde incelerken, yaşlı adamın birlikte yaşadığı Ferluga Hanım’dan itiraflar geldi. Cinayeti işlediğinden şüphelenen Emlakçı Murat’ın aslında kadın pazarlayan bir adam olduğunu söyleyen Ferluge Hanım ile ilgili Müge Anlı anlatımlarında karanlık noktalar olduğunu ifade etti. Feride Karatuğ’dan alınan bilgiye göre de Asım Bayram 22 Ocak günü Emlakçı Murat olarak bilinen biriyle evlerinden çıktı ve ev bakmak üzere Konyaaltı’na gitti. Ondan sonra haber alınamayan Asım Bayram’ın kayıp olan arabası 2 gün sonra Antalya’nın Varsak bölgesinde görüldü.

Murat Bey Asım Bayram’ı Öldürdü Mü ? Müge Anlı ile Tatlı Sert

82 Yaşında ki Asım Bayram Antalya’nın Kepez İlçesinde Aranıyor

Asım Bayram’ı Arama Çalışmaları Müge Anlı ATV

 

Antalya’nın Kepez ilçesinde yaşanan olayda, Asım Bayram’ın cesedi polis ve jandarmadan da alınan destekle arama köpekleri ile aranıyor. Asım Bayram’ın cesedini arama araştırmaları ormanlık ve nehir bölgesinde sürerken, dün sudan bir adet silah ve takma diş bulundu. Eşyaların Asım Bayram cinayeti ile bir alakası olup olmadığı araştırılırken, deliller incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Müge Anlı’ya Canlı Yayında İhbarlar Geldi

Asım Bayram Cinayeti Müge Anlı
Asım Bayram Cinayeti Müge Anlı

Canlı yayına gelen ihbarlar Asım Bayram’ın öldürülmüş olabileceğini neredeyse kesinleştirdi. Programı arayan bir kişi  “Murat’ın bir bayan arkadaşı benim bayan arkadaşıma 82 yaşındaki bir adam var kasası var kasasını patlatacağız” dediğini iddia ederek şüpheleri arttırdı.

 

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et