Uğur Dündar’ın Saldırınca Olanlar Oldu!

Uğur Dündar’ın 2001’de röportaj yaptığı kişinin kamerayı kırmak için tehdidi ve saldırması sonucu Uğur Dündar mikrofon ile karşılık vererek kendini koruyor. Bu olay sosyal medyanın gündemine oturuken ” Uğur Dündar’ın Röportaj Yaptığı Kişiyi Yumruklamasi” olarak bir çok kişi tarafından paylaşıldı. Uğur Dündar, “Devleti kazıkladım.” diye ifade veren ve vizesiz olarak ABD’ye kaçıp yerleşen Halil Bezmen’in bekçisi ile bu olay gerçekleşiyor.

Uğur Dündar Mikrofonla Röportaj Yaptığı Kişiyi Dövüyor!

Uğur Dündar’ın yıllar önce muhabirlik yaparak birçok yolsuzluk haberlerini ortaya çıkardığı zamanlarda, 2001 yılında çekilmiş bir görüntü sosyal medyada gündem oldu.

İşte Uğur Dündar’ın O videosu

Uğur Dündar’ın belgeselini çeken Gökmen Ulu’nun paylastigi videoda “Seni parça parça yaparım.” diyen kişiye Uğur Dündar, “Hadi parçala bakayım, hangimiz hangimizi parçalayacak bakalım.” diyor. Darbe alan Uğur Dündar, “Vurma” uyarısının ardından karşısındaki adama mikrofonla vuruyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et