Müge Anlı’da Esrarengiz Olay!

Müge Anlı’nın tekrar başlaması ile beraber ekranlara esrarengiz bir olay taşındı. Sinop’ta anne, çocuk ve babanne’nin evleri yandı. Fakat yapılan araştırmalarda evde herhangi bir izlerine rastlanılamadı. O günden itibaren ise 3 kişiden hiç bir haber alınamadı.

Sinop Kayıp Anne Çocuk ve Babanne
Sinop Kayıp Anne Çocuk ve Babaanne – Müge Anlı

Sinop’un Türkeli ilçesine bağlı Yazılı köyünde 22 Nisan 2019’da çıkan yangın sonrası aynı aileden 3 kişiye ulaşılamıyor. Bir yıldan fazla süredir evdeki 3 kişiden herhangi bir haber alınamazken yangın sonrası evde yapılan aramalarda Özkaya ailesinden 105 yaşındaki Hanife Özcan, 28 yaşındaki Nurten Özkaya’ya ve 4 yaşındaki oğlu Ramazan Özkaya’nın kemiklerine ulaşılamadı.

Müge Anlı bugün yaptığı açıklamada yangının ardından ekipler tarafından evden 32 çuval örnek toplandığını ancak yapılan incelemede örneklerin tamamının alt katta bulunan ahırdaki telef olan hayvanlara ait olduğunun tespit edildiğini söyledi. Eşi, oğlu ve anneannesi ile ilgili herhangi bir haber alamayan Erdal Özkayalar, evinin bahçesine mezar yaptığı ancak mezarlarının içi boş olduğu için Müge Anlı’dan yardım istedi.

Konu Müge Anlı’ya Taşındı

Hanife Özcan, Nurten Özkaya ve 4 yaşındaki oğlu Ramazan Özkaya’nın başına ne geldi? Nurten Özkaya’nın eşi Erdal Özkaya kafasındaki soru işaretlerinin giderilmesi için atv’nin fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’e başvurdu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et