“Türküm Özür Dilerim” Bakanlığın Videosuna Tepki!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, daha önce yaptığı basın açıklamasında “Turist Olmak Avantajlı Oluyor Türkiye’de…” diyerek yasakların turistleri kapsamadığını ve istedikleri gibi rahat rahat bütün alanları gezebileceklerini söylemişti. Şimdi ise bakanlığın sayfasında yayınlanan video bardağı taşırdı. Videoda “Keyfini çıkarın; ben aşılıyım” adlı maskeleri ile otel çalışanları gösterildi.

Enjoy İ'm Vaccinated Ne Demek?,  Eğlen Ben Aşılıyım
Enjoy İ’m Vaccinated Anlamı Ne?, Eğlen Ben Aşılıyım

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a Twitter üzerinden tepki yağıyor. Bakan, daha önce turistlerin rahatça ülke içerisinde pasaportları ile trafik olmadan diledikleri gibi gezebileceklerini söylemişti. Ayrıca yasakların kesinlikle turistleri kapsamadığını belirtmişti. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’dan sonra bakanlığın resmi sayfasında paylaşılan bir video büyük tepki çekti. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Türkiye’yi dünyaya tanıtmak için kurduğu sosyal medya tanıtım hesabından paylaşılan videoda turizm sektöründe çalışanların yüzlerinde “Keyfini çıkarın; ben aşılıyım” maskeleri dikkat çekerken, “Hijyenik oteller ve aşılı personeller! Biz diyoruz ki: Turizmde çifte güven! Gelin ve keyfini çıkarın. İçiniz rahat olsun” denilerek turistlere seslenildi.

İşte Bakanın Açıklamaları ve Tepki Çeken O Video!

Sosyal medyada Twitter üzerinden “Türküm Özür Dilerim” başlığı ile binlerce tweet atılarak, hem Kültür ve Turizm Bakanına hem de bakanlığın yayınladığı o videoya tepki gösterildi.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et