Mehmet Şevki Sözen Eşi ve Çocukları İle Bayramı Kutladı!

Müge Anlı’da tanıdığımız adli tıp uzmanı Mehmet Şevki Sözen, eşi ve çocukları ile Ramazan Bayramını kutladı. Prof. Dr. Mehmet Şevki Sözen, fotoğrafın altına “Sözen ailesi olarak herkese sağlıklı ve mutlu bayramlar” notunu düştü.

Mehmet Şevki Sözen, Sözen Ailesi
Mehmet Şevki Sözen, Eşi ve Çocukları ile Fotoğraf Paylaştı, Sözen Ailesi

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Adli tıp uzmanı olarak tanıdığımız Prof. Dr. Mehmet Şevki Sözen takipçilerinin bayramını kutladı. Sözen, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden eşi ve çocukları ile bir fotoğraf paylaşarak herekese sağlıklı ve mutlu bayramlar diledi.

Mehmet Şevki Sözen Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Prof Dr. Mehmet Şevki Sözen 1963 yılında Afganistan Kabil’de dünyaya geldi. Baba tarafından Makedon olan Mehmet Şevki Sözen, ilkokulunu Ataköy İlköğretim Okulunda tamamlamıştır. Daha sonra liseyi Saint Benoit Fransız lisesinde tamamlayan Şevki Sözen, üniversite eğitimini  İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde sürdürmüştür. Şevki Sözen’in Babası da Prof. Dr. Hayri Sözen’dir. Yaşını hiç göstermeyen Şevki Sözen, şu anda 60 yaşındadır. Şevki Sözen, İstanbul Üniversitesin’de İstanbul Tıp Fakültesi Adli Tıp Ana Bilim Dalında kariyerine devam etmektedir. Mehmet Şevki Sözen Aile İçi Şiddet, Çocuk İstismarı ve Cinsel Saldırılar konularında en yetkin isimlerden ve uzmanlardan biridir. Özel hayatında ise evli ve bir çocuk babası olan Prof. Dr. Mehmet Şevki Sözen, İngilizce ve Fransızca dillerini bilmektedir.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et