Turgut Özyürek Kaybında Yeni Gelişme!

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında Turgut Özyürek Kaybı Aranıyordu!

Müge Anlı, bir kez daha muhtemel cinayet olayı ile gündeme geldi. Müge Anlı haberleri yapan ekibimiz yeni gelişme ile ilgili ayrıntıları sizleri için yazdı. Manisa’da 8’inci evliğini bitirdikten sonra Necla Özyürek, Turgut Özyürek ile evlenmiş, daha sonra Turgut Özyürek ortadan kaybolmuştu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan askerlik arkadaşı ve akrabaları Turgut Özyürek’i arıyordu. Bugün yaşanan sıcak gelişmede Turgut Özyürek’in Necla Özyürek’in evinde kalan Hayrettin Aksoy tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. 33 Yaşında ki Hayrettin Aksoy, Necla Özyürek ile evlenmek için Turgut Özyürek’i öldürdüğünü söyledi. Olayı itiraf eden Hayrettin Aksoy’un Necla Özyürek’in evinde kaldığı öğrenilirken, Necla Özyürek dün otogarda gözaltına alındı.

Müge Anlı Haberleri - Müge Anlı Son Dakika - Müge Anlı Turgut Özyürek Kaybı
Müge Anlı Haberleri – Müge Anlı Son Dakika – Müge Anlı Turgut Özyürek Kaybı

Turgut Özyürek, 18 Ekim tarihinde ortadan kaybolmuş olay ile ilgili Turgut Özyürek’in 8’inci eşi Necla Özyürek baş şüpheli olarak görülmüştü. Daha önce evlilik dolandırıcılığı yaptığı söylenen Necla Özyürek’in Turgut Özyürek’in başına bir şey getirmiş olabileceği düşünülüyordu.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et