Turgut Özyürek’i Öldürdüğünü İtiraf Etti!

Kayıp Olarak Aranan Turgut Özyürek’in Öldürüldüğü Ortaya Çıktı!

Turgut Özyürek Manisa’da 18 Ekim 2019’da ortadan kaybolmuştu. Olay ile ilgili polis tarafından soruşturma başlatılırken eşi Necla Özyürek’in evinde kalan Hayrettin Aksoy tarafından Turgut Özyürek’in öldürüldüğü ortaya çıktı. 33 Yaşında ki Hayrettin Aksoy, Necla Özyürek ile evlenmek için Turgut Özyürek’i öldürdüğünü söyledi. Olayı itiraf eden Hayrettin Aksoy’un Necla Özyürek’in evinde kaldığı öğrenilirken, Necla Özyürek dün otogarda gözaltına alındı.

Turgut Özyürek Cinayeti İtiraf
Turgut Özyürek Cinayeti İtiraf

Manisa’da 18 Ekim 2019 yılında ortadan kaybolan ve kayıp olarak aranan Turgut Özyürek’in öldürüldüğü ortaya çıktı. Turgut Özyürek olayını araştıran Manisa Emniyeti, Necla Özyürek’i daha önce de göz altına almıştı. Necla Özyürek’in beraber yaşadığı 33 yaşında ki Adanalı ismi ile bilinen Hayrettin Aksoy uzun sorgulamalar sonucu Turgut Özyürek’i öldürdüğünü itiraf etti. Necla Özyürek daha önce 8 kez evlenmiş 8’uncu evliliğini Turgut Özyürek ile birlikte yapmıştı.

Müge Anlı Haberleri - Müge Anlı Son Dakika - Müge Anlı Turgut Özyürek Kaybı
Müge Anlı Haberleri – Müge Anlı Son Dakika – Müge Anlı Turgut Özyürek Kaybı

Olay ile ilgili Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan seyirciler Necla Özyürek’in Hayrettin Aksoy ile birlikte yaşadığını söylemişlerdi.

Hayrettin Aksoy
Hayrettin Aksoy

Hayrettin Aksoy’un Necla Özyürek’e aşık olduğu ve Turgut Özyürek’i Necla Özyürek ile evlenmek için öldürdüğünü söyledi. Öte yandan Manisa Emniyeti Turgut Özyürek’in cesedini bulmaya çalışıyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et