Survivor’da Gergin Anlar! Acun Ilıcalı Elenen İsmi Açıkladı

Acun Ilıcalı elenen ismi açıkladı. Survivor Ada Konseyi’nde gergin anlar. Poyraz’dan bomba hareket

Acun Ilıcalı Survivor 2021’in dün akşam yayınlanan son bölümünde adaya veda eden yarışmacının ismini açıkladı. Elenen yarışmacının belli olduğu konseyde hem Ünlüler hem de Gönüllüler takımında gergin anlar yaşandı. Konseyde Gönüllüler takımından Poyraz’ın tepkisi herkesi şaşırttı.

TV8’de ilgiyle izlenen Survivor’da dün akşam hem eleme hem de oyun heyecanı yaşandı. Önce iletişim oyununu oynayan iki takım daha sonra Ada Konseyi’nde karşı karşıya geldi. Gönüllüler konseyde iki aday çıkardı.

SURVİVOR 2021 ELEME ADAYLARI KİM OLDU

Survivor’da bu haftanın kaybedilen dokunulmazlık oyunları sonrası tüm eleme adayları gönüllüler takımından seçildi. Survivor’da eleme adayları Duygu ve Poyraz olmuştu. Salı gecesi konseyde Poyraz’ın SMS birincisi olması ile eleme adaylığı düştü. Poyraz potaya Ayşe’yi gönderdi. Gönüllülerde SMS ikincisi olan Dora da Reşat’ın ismini verdi. Böylece bu hafta tüm adaylar gönüllülerden seçildi. Eleme mücadelesi ise 3 yarışmacı arasında yaşandı.

SURVİVOR 2021 4. HAFTA SMS SIRALAMASI

Survivor’ın 4. hafta SMS sıralaması oylama sonrası belli oldu. SMS birincisi gönüllülerde Poyraz olurken, ikinci Dora oldu.

SURVİVOR 2021’DE İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI

Bu sezonun ikinci iletişim oyunu nefes kesen anlara sahne oldu. Deniz üzerine kurulan parkurda Ünlüler takımı ve Gönüllüler takımı ödülü almak için ciddi mücadele verdi. Survivor’ın 2 Şubat tarihli ekranlara gelen bölümünde yarışmacıların iletişim kurma şansını elde etmek için karşılaştığı oyunda avantajı ünlüler kazandı.

Zorlu parkurda her iki takım yeniden karşılaştı. Güç ve dengenin gerektiği oyunda, ünlüler takımı skoru 9-7 yapınca en iyi kadın ve erkek yarışmacılar parkura geldi. Batuhan ve Melis, Poyraz ve Aleyna’nın Best of turunda verdiği mücadele oyunun kaderini belirledi. Batuhan atışı ile Poyraz’ı yenerek skoru 10-7 yaptı. Böylece ikinci iletişim oyununu ünlüler takımı kazanmış oldu. Sevdiklerinden gelen mesajları okuyan ünlüler takımı duygusal anlar yaşadı.

İKİNCİ ELEME ADAYI AYŞE OLDU

Poyraz, “Ben kesinlikle gitmeyeceğini düşündüğüm için takımımızın en iyi oyuncularından biri olan Ayşe’yi söylemek istiyorum” dedi.  Böylece ikinci eleme adayı Ayşe oldu. Ayşe, “Beklemediğim bir şey değildi açıkçası. Başından beri konuşulmuş şeyler döndüğü için ben de bunlardan biriyim büyük ihtimalle. Hepimiz için hayırlısı olsun. Bugün gerçekten buranın hakkını veremeyen biri gider” açıklamasında bulundu.

DORA KAPTAN REŞAT’IN ADINI VERDİ

Dora ise “Buraya geldiğimden beri her zaman söylediğim tek kelime var o da takım. Benim de her zaman takım dediğim için bunu desteklemem gerektiğini düşünüyorum. Takımdan gideceğini de düşünmüyorum o yüzden kaptanımız Reşat diyorum.” ifadelerini kullandı.

ADAYA VEDA EDEN İSİM DUYGU OLDU

Acun Ilıcalı adaya veda eden ismi açıkladı. Duygu, Ayşe ve Reşat arasında geçen eleme sürecinde adaya veda eden isim Duygu oldu.

yenicag-survivor22-001.jpg

“SAMİMİYET BU HAYATTA BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR ŞEY OLDU”

Duygu yaptığı açıklamada şöyle konuştu: Bunun olacağını biliyordum. Şu an kaybetmiş gibi görünüyor olabilirim ama çok güzel duyguların farkına vardım. Aile ne demek onun farkına vardım. Samimiyet bu hayatta benim için çok önemli şey oldu. Sivri dilli ve sert biriyim. Bu benim hayattaki en büyük problemim. Ben böyle biriyim. Bazen olmuyor iletişim tutmuyor. Benim yolum buraya kadarmış.

POYRAZ’IN TEPKİSİ ŞAŞIRTTI

Öte yandan Duygu ve Poyraz arasında adanın ilk gününden beri gerginlik yaşanıyordu. Duygu vedalaşmak için herkese sarılmaya başladı fakat o anda Poyraz ayağa kalktı ve Duygu’ya sarılmadı. O anlar ekranlara böyle yansıdı.

EMİN ADAYA VEDA ETTİ

Gönüllüler takımında konsey ve oyun öncesi hüzün vardı. Yarışmanın sevilen ismi Emin sakatlığı nedeniyle adaya veda etti. ‘Hissettiğim çok şey var’ diyerek söz başlayan Emin, “Biz burada bir takım değil aile olduk. Şampiyonluğa gideceğimden emindim. Buraya gelmek hayalimdi.3 senedir burada olmayı çok istiyordum. ” açıklamasında bulundu. Emin arkadaşlarına ve adaya vedasında gözyaşlarını tutamadı. Arkadaşları sağlıktan önemli hiçbir şey yok diyerek Emin’i teselli ettiler.

HANZADE VE DUYGU ARASINDA GERGİNLİK YAŞANDI

Gönüllüler takımında konseyde yazılan isim sonrası tartışma yaşandı. Aleyna isminin kimler tarafından yazıldığı merak ediyordu. Hanzade gece herkes uyuduktan sonra Duygu ve Aleyna’nın konuşmasına şahit olduğunu söyledi. Adada herkes bir aradayken açıklama yapan Hanzade ve Duygu arasında gerginlik yaşandı.

REŞİT DA TARTIŞMAYA DAHİL OLDU

Duygu’nun yalan söylediğini ifade eden Hanzade ve Duygu arasında yaşanan gerginlik sonrası takımın kaptanı Reşat da gerginliğe dahil oldu. Reşat’ın, “Bak Duygu ilk geldiğin zaman söylediklerin şu kulağımda. Aleyna’dan uzak durun, Aleyna’yı ben işte böyle böyle demedin mi sen?” dedi.

SURVİVOR DUYGU KİMDİR?

Survivor yarışmacısı Duygu, 19 Mayıs 1997 tarihinde Ağrı’da doğumlu. Savaşçı, başarmayı seven, çalışkan bir insan olduğunu ifade eden Survivor Duygu İstanbul’da yaşıyor. 6 yaşından bu yana spor ile ilgili olduğunu söyleyen Survivor Duygu Salman, birçok branşta deneyimli. Yeni Levent Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra Haliç Üniversitesi BESYÖ bölümünü kazandı ancak tamamlamadı.

Voleybol, hentbol, futbol, MMA, boks, crossfit ile ilgilenen Duygu Salman, yarışmayı kazanması halinde yarım kalan eğitimlerini tamamlamayı hedefliyor. Survivor Duygu, Yunus Emre Özhan ile beraber. Özhan personal trainer olarak görev yapıyor.

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et