Su Sonia Herring Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Su Sonia Herring Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Hayatı ve Biyografisi

Youtube’da milyonlarca kişinin izlediği sunucuya dair birçok şey merak ediliyor. Su Sonia Herring Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? merak edenler için derledik.

Su Sonia Herring'in Babası
Su Sonia Herring’in Babası ve Su Sonia Herring

Su Sonia Herring bir YouTube sunucusu ve vokaldir. 1988 yılında Ankara’da doğmuştur. Şu anda 32 yaşındadır. Babası siyahi bir Amerikalı annesi ise emekli felsefe öğretmenidir. 1.73 boyunda ki Su Sonia Herring, kendi adını taşıyan SoniaHerring adlı YouTube kanallarında ve başka YouTube kanalında içerik üretmiş ve röportajlar yapmaktadır. Aynı zamanda 12 yıldır müzikle uğraşan ve profesyonel şarkıcılık yapan Sonia Herring, kendi kanalında son videosunda bu konuyu ele almıştır.

Hayatı ve Kariyeri

Su Sonia Herring, YouTube’da “321GO” adlı kanalda “Soramazsın” adlı videoları sunmuştur. Daha sonra Herring hem kendi ismini taşıyan YouTube kanalında hemde “İnce İşler” ve “Mürekkep TV” adlı kanallarda da boy göstemiştir. Su Sonia Herring’in babası siyahi bir Amerikalıdır. Annesi emekli felsefe öğretmenidir.

Su Sonia Herning - Su Sonia Herning Kimdir.
Su Sonia Herring – Su Sonia Herring Kimdir?

Su Sonia Herring’in annesi ise Elif Herring’tir. Elif Herring emekli felsefe öğretmenidir. Dil Bilim eğitimi görmüş olan Su Sonia Herring ayrıca iletişim alanında çalışmalar yapmaktadır. “Soramazsın” adlı videoları ile işlediği konular ve sorduğu sorularla popüler olmuştur. Ayrıca müzik alanına ilgi duyan Su Sonia’ın vokal olarak bazı yerlerde sahne aldığı bilinmektedir.

Su Sonia Herring, Su Sonia Herring Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Hayatı ve Biyografisi
Su Sonia Herring, Su Sonia Herring Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Hayatı ve Biyografisi

Su Sonia Herring, çocukluk ve gençlik yıllarını Ankara’da geçirmiştir. 7 yaşında dans ve müzik eğitimleri alan Su Sonia Herring, Ankara’da Hacettepe Üniversitesi Dil Bilimi Bölümünü bitirmiştir. Daha sonra İstanbul’a yerleşmeye karar veren Su Sonia Herring, editörlük ve tercümanlık gibi çeşitli meslek gruplarında faaliyet gösterdikten sonra internet alanında ve youtube’da içerik üretimine yoğunlaşmıştır.

Su Sonia Herring
Su Sonia Herring

Su Sonia Herring’in Boyu Kaç?

1.73cm boyunda olan Su sonia Herring 32 yaşındadır. Aynı zamanda okuduğu mezun olduğu alan olan dil bilim alanında da çalışmalar yapmaktadır. Şu anda halen tercümanlık, editörlük ve seslendirme sanatçısı olarak çalışmalarını devam ettirmektedir. Ayrıca herkesin merak ettiği bir diğer konu ise Su Sonia Herring’in sevgilisi olup olmadığı olmuştur. Fakat bu konu ile ilgili bir bilgi edinilememiştir.

Su Sonia Eğitim Hayatını Şöyle Anlatıyor;

Su Sonia Herning - 321go Kanalı Sunucusu - Soramazsın
Su Sonia Herring – 321go Kanalı Sunucusu – Soramazsın – 321GO – Soramazsın Videoları

Birkaç adım ile anlatırsam sanırım daha net olacak; üniversitede Dilbilimi okudum. O sıralar 7 yaşımdan beri devam ettiğim dansla ve o yıllarda başladığım şarkıcılık ve müzikle daha çok ilgileniyordum. Mezun olduktan sonra birbirinden farklı çok işte çalıştım. Bu bana çok katmanlı bir bakış açısı kazandırdı. Heyecanımı her yitirdiğimde iş değiştirdim.

2012 civarlarında internet, dijital hak ve özgürlükler giderek daha çok ilgimi çekmeye başladı. Yani aslında en çok ilgi duyduğum alanı biraz geç keşfettim.

2015’te Türkiye’de ilk defa düzenlenen Gençlik İnternet Yönetişim Forumu’na katıldım. O zamandan bu yana asıl tutku duyduğum alanı bulduğumu düşünüyorum.

Su Sonia Herring

Su Sonia Herring’in instagram hesabı ise şöyle; https://www.instagram.com/susot/?hl=tr

Bir Şeyler Yazın...

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

News TR sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et